Fastighets- och Kyrkogårdschef, Stenstorps Pastorat

Fastighets- och Kyrkogårdschef, Stenstorps Pastorat

Vill du ha en arbetsdag där du får möjlighet att kombinera drift- och underhållsfrågor med frågor kring mark och utemiljö? Har du erfarenhet av ledarskap och uppskattar att motivera och inspirera medarbetare? Då kan tjänsten som Fastighets- och kyrkogårdschef på Svenska Kyrkan i Stenstorp vara ditt nästa jobb!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Fastighets- och kyrkogårdschef i Stenstorp Pastorat kommer du att ha en central roll i att bl a säkerställa att fastighetsbeståndet bibehåller sitt värde och utvecklas enligt plan. Det innebär att säkerställa att aktuella vård- och underhållsplaner för församlingens fastigheter och dess inventarier följs och kontinuerligt uppdateras samt att driva projekt. Du ansvarar för upphandlingar och sköter löpande inköp. I rollen ingår också att administrera bidragsansökningar gällande kyrkoantikvarisk ersättning och kyrkobyggnadsbidrag. Arbetet sker med utgångspunkt från av kyrkofullmäktige antagen budget.

I din roll som Fastighets- och kyrkogårdschef har du personalansvar för åtta tillsvidareanställda medarbetare inom Vaktmästeriet samt för säsongspersonal. Inom Vaktmästeriet arbetar medarbetarna både med mark- och fastighetsskötsel och inom församlingsverksamheten såsom gudstjänster, dop, bröllop, begravningar mm. Din tjänst innefattar även ansvar för personaladministrativa uppgifter som schemaläggning, löne-/utvecklingssamtal, semesterplanering samt IT-samordning. Du har en beredande och föredragande roll i kyrkoråd och utskott i fastighets- och kyrkogårdsfrågor samt är sekreterare i samma forum. Detta innebär att kvälls- och helgjobb förekommer. Som Fastighets- och kyrkogårdschef arbetar du på delegation av kyrkoherden.

Vem trivs här?
En person som är nyfiken och vill jobba arbeta med blandade arbetsuppgifter inom fastighet och markarbete kommer att trivas hos oss och som uppskattar att få arbeta med andra typer av fastigheter än traditionella. Vi tror att du är initiativtagande, driven och ha en god social förmåga. Vidare ska du ha hög samarbetsförmåga samt vara inlyssnande för andras åsikter. I arbetet som Fastighets- och kyrkogårdschef kommer du att få använda dig av din breda kompetens i en mindre organisation.

Kvalifikationer
Vi ser att du har dokumenterad utbildning och/eller erfarenhet av fastighetsskötsel och kyrkogårdsarbete samt dokumenterad erfarenhet av arbetsledning och budgetansvar. Du är en god administratör med datorvana och har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som person är du en engagerad ledare med förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskaper, att motivera och engagera dem i deras dagliga arbete och har förmåga att kommunicera och skapa goda relationer både inom och utanför organisationen. Du är strategisk och resultatinriktad ledare som kan förena teori och praktik och får saker gjorda.

Vi söker nu dig som med flerårig erfarenhet inom fastighets- och entreprenadområdet. Vi tror att du har arbetat med blandade fastighetstyper, antingen med förvaltning, drift eller byggnation. Det är värdefullt om du även har erfarenhet av byggnadsvård och/eller förvaltning av kulturhistoriskt skyddade byggnader samt erfarenhet av kyrkogårdsarbete. Meriterande är någon typ av vidareutbildning inom markskötsel och/eller fastighet. Extra meriterande är om du har kunskaper inom IT, el, värme, vatten, avlopp, styr- och reglerteknik, ventilation, datakommunikation och/eller brand. Du har god datorvana, körkort och ett krav är att du har tillgång till egen bil.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering arbetar Svenska Kyrkan i Stenstorp med Badenoch & Clark. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Registrera din ansökan här nedan. Komplettera gärna ditt CV med ett personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Fastighets- och kyrkogårdschef på Svenska Kyrkan i Stenstorp. Har du frågor gällande tjänsten och processen kontakta gärna rekryteringskonsult Sarah Wallentin på 0736 - 84 72 03 på Badenoch & Clark. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sarah Wallentin
Telefon 0736-84 72 03
Område Falköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (9 dagar kvar)