Mekaniker sökes till BS Verkstäder

Mekaniker sökes till BS Verkstäder

Tjänstebeskrivning

BS Verkstäder söker nu en mekaniker till lokstallet i Falköping. Här kommer du bland annat få arbeta med underhåll och service av järnvägsfordon.
Arbetet utförs under dagtid. Du blir anställd som konsult hos Premier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet inom verkstadsarbete, gärna erfarenhet av dieselmotorer och hydraulik. Det är meriterande om du även har kunskap inom svetsning (rörtråd, pinne).
Du som söker är positiv, noggrann och flexibel. Du tycker även om att skruva och har ett tekniskt intresse. Ordning och reda är viktigt för dig.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund tel 0727007838 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30/11. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-körkort
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Falköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BS Verkstäder är ett privatägt familjeföretag som grundades 1978. Idag har företaget och dess moderbolag BSJG Holding sju stycken delägare, varav sex arbetar i bolagen. Företagets kärnverksamhet är underhåll, service, ombyggnad och livstidsförlängning av järnvägsfordon, samt tillverkning av växeldriv till bangårdar och industrispår. Företaget besitter specialkompetens inom hydraulik, elektronik, programmering samt inom järnvägssektorn gällande standarder och rutiner för myndighetsgodkännanden.

Företaget har växt kraftigt sedan starten och har idag ett femtiotal medarbetare. År 2010, 2011 och 2016 utsågs BS Verkstäder till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Utnämningen går till företag som växer snabbt med god ekonomisk stabilitet. Verksamheten bedrivs i fräscha och ändamålsenliga lokaler vid det gamla lokstallet i Falköping samt i en mindre verkstad i Vilske-Kleva.