Elektriker/ programmerare sökes till BS Verkstäder

Elektriker/ programmerare sökes till BS Verkstäder

Tjänstebeskrivning

Vi står för trygghet, kvalitet och utveckling - i alla led
Vår förmåga att lösa kundspecifika problem på ett effektivt och för kunden prisvärt sätt, är vår styrka. Fokus ligger på att leverera en komplett lösning på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt. Vi är alltid lyhörda och ser till varje kunds specifika behov och önskemål. Med vår kunskap och erfarenhet i grunden är målet alltid att tillsammans ta fram den bästa lösningen för underhåll, ombyggnad eller nykonstruktion. Endast det bästa är bra nog.

Vi söker nu en automationselektriker/ programmerare till BS Verkstäder.
Du kommer dels att arbeta med el-inkoppling i arbetsfordon/lok på järnväg, ny programmering av styrsystem och ändringar/ kalibrering på arbetsfordonets/ lokets styrsystem. I nuläget använder vi oss av IFM som hårdvaruleverantör och programmeringen sker i Codesys.

Arbetet bedrivs både i vår verkstad, samt på plats ute hos kund så resor kan förekomma. Arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Kvalifikationer

Vi söker dig som är:
  • Driven
  • Engagerad
  • Kvalitetsmedveten
  • Flexibel
  • Tycker om att arbeta i grupp
  • Älskar utmaningar
Meriterande utbildningar/ erfarenhet:
  • Utbildning inom teknik eller elprogram och eller automation/ installation, alternativt besitter du kunskaper och kompetens genom flerårig arbetslivserfarenhet.
  • Utbildning i Codesys, alternativt besitter du kunskaper och kompetens genom flerårig arbetslivserfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet från programmering.
  • Grundläggande ritningsläsning.
Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos BS Verkstäder, frågor besvaras av Stefan Larsson på Premier.
Vi tar emot din ansökan senast 10 oktober via www.premier.se, under rubricerad tjänst.

Krav

B-körkort
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0725-133900
Område Falköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 10 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BS Verkstäder är ett privatägt familjeföretag som grundades 1978. Idag har företaget och dess moderbolag BSJG Holding sju stycken delägare, varav sex arbetar i bolagen. Företagets kärnverksamhet är underhåll, service, ombyggnad och livstidsförlängning av järnvägsfordon, samt tillverkning av växeldriv till bangårdar och industrispår. Företaget besitter specialkompetens inom hydraulik, elektronik, programmering samt inom järnvägssektorn gällande standarder och rutiner för myndighetsgodkännanden.
Företaget har växt kraftigt sedan starten och har idag ett femtiotal medarbetare. År 2010, 2011 och 2016 utsågs BS Verkstäder till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Utnämningen går till företag som växer snabbt med god ekonomisk stabilitet. Verksamheten bedrivs i fräscha och ändamålsenliga lokaler vid det gamla lokstallet i Falköping samt i en mindre verkstad i Vilske-Kleva.