QEHS-ledare till Arla - Falbygdens Ost - Falkoping

QEHS-ledare till Arla - Falbygdens Ost - Falkoping

Har du intresse för kvalitet, miljö och säkerhet ? Ta chansen och arbeta med oss på Falbygdens Ost, där vi alltid strävar efter att ligga i framkant. Med placering på vår anläggning i Falköping kommer du att ansvara för att driva den fortsatta utveckling inom hela QEHS området - Quality, Environment, Health & Safety, tillsammans med kollegor inom organisationen.

Fokus på en säker arbetsmiljö och rätt kvalitet.

Arbetsmiljö, livsmedelssäkerhet, kvalitet och miljö prioriteras väldigt högt hos oss. Det blir din uppgift att säkra förankring och genomförande av verksamhetsplan för avdelningen samt agera support till chefer, ledare och övriga i organisationen. Du har direkt personalansvar för en kvalitetskoordinator. Rapportering sker till platschef på siten.

För Falbygdens Ost kommer du ha det övergripande ansvaret för våra kvalitetsledningssystem (bl.a. FSSC 22000). Inom miljö kommer du ansvara för vårt miljöarbetet och på sikt certifiering mot ISO 14001. Du kommer också ha det övergripande ansvaret för vidareutveckling av vår beteendebaserade arbetsmiljöprogram Cornerstones.

Du kommer att arbeta aktivt i livsmedelssäkerhetsgrupper, arbetsmiljökommittén samt delta i Arla gemensamma nätverk och grupper inom QEHS området där du bidrar med specialistkunskaper om produkter och/eller processer. I rollen ingår även ett tätt samarbete med marknadsavdelningen och ansvara för processen av nya produkter och att leverantörer lever upp till våra krav. Du ingår i mejeriets ledningsgrupp. Kontakt med myndigheter inom QEHS området kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Tillsammans arbetar vi för att hela tiden utvecklas och förbättras. Vi ska ligga i framkant.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har arbetat inom dessa områden i flera år och förmodligen har du också en relevant utbildning. Förhoppningsvis med koppling till livsmedel eller mikrobiologi. Självklart har du dessutom mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är en driven och initiativrik ledare som har lätt för att samarbeta med andra. Du har också en stark förmåga att kommunicera och påverka/utveckla andra.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. På Falbygdens ost har 90 medarbetare som jobbar med lagring, förädling, packning och utlastning av premium ost i Arla.

Create the future - Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan senast d.30 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att stänga rekryteringen när vi har identifierat rätt kandidat för rollen. Välkommen att kontakta Eleonor Johansson, Senior Site Manager, 0706469993 för mer information om tjänsten.

Arla Foods har kollektivavtal

COVID-19 Notice:

We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes for most of our recruitments to enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety.

Req. 72961

#LI-TIKAN
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)