AC Floby söker Underhållselektriker

AC Floby söker Underhållselektriker

Automotive Components Floby AB (AC Floby) växer och söker nu elektriker till avdelningen för underhåll. Har du erfarenhet från industrin? Är du ordningsam och analytisk i ditt arbete? Ser du möjligheter, är driven och målinriktad? Då har AC Floby tjänsten för dig!

Om tjänsten
AC Floby är en stor aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter åt Volvo AB, Volvo Cars, Ford, Jaguar och andra externa kunder. AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars.
AC Floby har ca 500 anställda varav underhåll består av drygt 80st medarbetare, där ibland elektriker, mekaniker, konstruktörer och ingenjörer. Underhåll supporterar tillverkning av vevstakar, bromsskivor och nav. De ansvarar förutom maskinunderhållet även för fastighet, förråd och lokal IT-support. Förekommande skiftformer är dagtid, 2-skift, 4-skift, natt och helgskift.

I rollen som underhållselektriker kommer du arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll på vår produktionsutrustning. Vidare kommer du att vara med vid förbättringsarbeten gällande drift, säkerhet och underhåll.

Om dig
Du ska dela vår värdegrund vilket innebär "Vi har en tydlig målbild och ambition vilket skapar engagemang och delaktighet. Med hjälp av kunniga medarbetare som tar ansvar för sitt arbete utvecklar vi företaget och skapar en kultur att vara stolta över". Som person är du serviceinriktad och strukturerad i ditt arbete.

Vi söker dig med:
  • Teknisk utbildning med elektrisk inriktning eller motsvarande erfarenhet
  • PLC kunskap och erfarenhet från bearbetningsmaskiner är meriterande
  • Erfarenhet av förbättringsmetodik
  • God samarbets- och kommunikativ förmåga
  • God vilja och förmåga att ta till sig information och ny teknik
  • Trivas med att hantera utmaningar
  • Du är en positiv förebild
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
AC Floby har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför av Adecco. Anställningen sker direkt hos AC Floby och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Grandt på 0736 84 71 67 eller frida.grandt@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Grandt
Telefon 036-351036
Område Falköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.