Supply Chain Coordinator till AC Floby

Supply Chain Coordinator till AC Floby

Vi söker dig som är redo att axla rollen som produktionsplanerare inom fordonsindustrin. På ett företag med en stark framtidstro. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos AC Floby.

Om vår kund

Automotive Components Floby AB (AC Floby) är en aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter såsom vevstakar, bromsskivor och nav. Kunder är bland annat Volvo AB, Volvo Cars, Ford, Jaguar och andra externa kunder. AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars.
AC Floby erbjuder sina globala kunder tillverkning av produkter enligt fordonsindustrins högsta standard inom kvalitet, precision och miljöpåverkan. Dessa levereras med glädje och stolthet från fabriken i Floby där stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens arbetar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Supply Chain Coordinator arbetar du med att säkerställa utleveranser till kund. Du har det övergripande ansvaret när det kommer till produktionsplanering inom ditt produktområde. Genom en tät dialog och samarbete med materialplanerare för området samt produktion förser du kunder med material på rätt tid och rätt plats utifrån givna ramar.
  • Förse produktion med tillverkningsplaner
  • Utveckla arbetsmetoder inom produktionsplanering
  • Artikel och registervård i ERP
  • Upprätthålla affärssystem
  • Prognosarbete utifrån kundbehov, analys och uppföljning av prognos mot utfall
Din profil

Vi tror att du som är AC Flobys nästa Supply Chain Coordinator har en utbildning inom logistik alternativt en likvärdig kompetens. Som lägst har du en gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har din bakgrund inom logistik och produktion med en god vana av att jobba tvärfunktionellt. Du har en god förmåga att kunna hantera och prioritera arbetsuppgifter utifrån de behov som styr. Din förmåga att kommunicera med kunder på svenska som engelska i tal och skrift är mycket god. Vi ser att du har en god systemvana och är bekväm att arbeta i Excel. Det är starkt meriterande om du arbetat i Monitor sedan tidigare.

Sökord

Effektiv, Fordonsindustrin, Tillverkningsindustri, Automotive Components, Volvo, Produktionsplanering, Logistik, Logistiker, Supply Chain Planner, Produktionsplanerare, Materialplanerare, Produktionsstyrning
Mer info
Kontaktperson Tobias Edin
Telefon 0515 105 77
Område Falköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdatum är 2022-06-03. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Tobias på tobias@effektiv.se alternativt 0515-105 77