Installationselektriker till AC Floby

Installationselektriker till AC Floby

Vi söker dig som har en bakgrund som installationselektriker och vill ta klivet in på en världsledande leverantör inom fordonsindustrin. Som installationselektriker får du chansen att styra din dag med frihet under ansvar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos AC Floby.

Om vår kund

Automotive Components Floby AB (AC Floby) är en aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter såsom vevstakar, bromsskivor och nav. Kunder är bland annat Volvo AB, Volvo Cars, Ford, Jaguar och andra externa kunder. AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars.
AC Floby erbjuder sina globala kunder tillverkning av produkter enligt fordonsindustrins högsta standard inom kvalitet, precision och miljöpåverkan. Dessa levereras med glädje och stolthet från fabriken i Floby där stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens arbetar.

Dina arbetsuppgifter

Den här rollen innebär en stor variation i arbetsuppgifterna och bygger på ansvarstagande. Ditt arbete består att tillsammans med ytterligare en kollega på installationssidan arbeta med bla. Installationer i fastigheten så som kabeldragning, montage av belysning men också bygga elskåp och vara delaktig vid maskininstallationer. Vi ser att du som person är ansvarstagande med högt säkerhetstänk.
  • Kvalitetsmedveten och analytisk.
  • Ritningsläsning.
  • God datorvana.
  • Utbildning som installationselektriker.
Arbetet är förlagt till dagtid med möjlighet till flex.

Din profil

Du har en bakgrund alternativt utbildning som installationselektriker. Din förmåga och ditt bidragande är av stor vikt för företagets framtid och utveckling. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du kommer tillhöra Underhållsavdelningen med ca 70 kollegor inom professioner som elektriker, mekaniker, ingenjörer, konstruktörer och fastighet. På underhållssidan arbetar man tillsammans för att ständigt förbättra och utveckla arbetet och därmed förmågan att vara en konkurrenskraftig leverantör.

Sökord

Elektriker, Installation, installationselektriker, AC Floby, Automotive Components, Tillverkningsindustri, Falköping, Floby, Herrljunga
Mer info
Kontaktperson Tobias Edin
Telefon 0515 015 77
Område Falköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Tobias på tobias@effektiv.se alternativt 0515-105 77