Chef för strategiskt underhåll till AC Floby

Chef för strategiskt underhåll till AC Floby

Vi söker efter dig med kunskap och erfarenhet som kan fortsätta att utveckla vårt underhåll på AC Floby. Är det du, som genom värdeskapande och proaktivt arbete tar vår fabrik till nästa nivå?

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos AC Floby.

Om vår kund

Automotive Components Floby AB (AC Floby) är en aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter såsom vevstakar, bromsskivor och nav. Kunder är bland annat Volvo AB, Volvo Cars, Ford, Jaguar och andra externa kunder. AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars.
AC Floby erbjuder sina globala kunder tillverkning av produkter enligt fordonsindustrins högsta standard inom kvalitet, precision och miljöpåverkan. Dessa levereras med glädje och stolthet från fabriken i Floby där stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens arbetar.

Dina arbetsuppgifter

Som chef för strategiskt underhåll ansvarar du för driftsäkerheten på maskinparken inom AC Floby. Du är drivande vid anskaffning av ny utrustning och tillsammans med din grupp säkerställer du leverans av projekt samt förbättringsarbete.
  • Personalsvar för ca 20 tekniker och ingenjörer
  • Budgetansvar och uppföljning av uppsatta KPI:er
  • Leder och prioriterar inom ditt ansvarsområde
  • Säkerställer underhållsupplägget på befintlig och ny maskinpark
Din profil

Vi ser att du är en engagerad ledare som har förmågan att coacha och entusiasmera personalen. Du driver aktiviteter för att nå uppsatta mål och arbetar långsiktigt för att ständigt utveckla verksamheten.
Då rollen innebär kontakter både internt och externt ser vi att du är en god kommunikatör och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. För att passa in i den här rollen har du erfarenhet av underhållsarbete, vidare är det meriterande om du har vana av att arbeta i projekt och med förbättringsarbete. Vi kommer lägga stor vikt vid dina ledaregenskaper och din personlighet.
  • Ansvarstagande med högt säkerhetstänk
  • Kunskap inom underhållssystem och underhållsstandard
  • Meriterande med kunskap inom investeringskalkylering, tex Life cycle profit
Sökord

AC Floby, underhåll, underhållschef, TPM, Säkerhet, industri, bearbetning, chef, ledare, ledarskap, tekniker, ingenjör, underhållsstandard, underhållssystem
Mer info
Kontaktperson Tobias Edin
Telefon 0515 105 77
Område Falköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.