Serviceledare till Automotive Components Floby

Serviceledare till Automotive Components Floby

Trivs du med att vara spindeln i nätet? Som Serviceledare hos oss är du involverad i hela vår fabrik och har en betydelsefull roll. Nu har du chansen att tillhöra den spännande Underhållsavdelningen som ständigt utvecklas, både inom teknik och arbetssätt. Hos oss blir du del av ett team som alltid ser möjligheter.

Om rollen
Som Serviceledare inom underhåll ansvarar du för ett lag på 8-10 personer bestående av Serviceelektriker och Servicemekaniker. Ditt uppdrag är att utveckla medarbetarna samt att leda, engagera och coacha laget mot uppsatta mål. I personalansvaret ingår det att personalplanera samt att tillse att gällande rutiner och instruktioner efterlevs. Du följer även upp och driver korrigerande aktiviteter efter behov och delger status och prognoser till organisationen. I din arbetsvardag tar du återkommande beslut om var serviceaktiviteter utförs samt av vem, i båda fall baserat på säkerhet, leverans och kostnad. I samverkan med övriga Serviceledare säkerställer du att uppgifter utförs på ett effektivt sätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden utgår från 4-skift.

Kvalifikationer
Kunskap inom tekniskt underhåll är ett krav för rollen. Önskvärt är även erfarenhet från tillverkningsindustrin som t.ex. bearbetningsmaskiner eller automationsutrustning.
Förutom dina tekniska färdigheter efterfrågar vi tidigare erfarenhet av en ledande position. Har du dessutom erfarenhet och kunskaper inom VDM, driftsäkerhet och OEE (TAK) är detta meriterande. I tjänsten ingår högskolekurser inom underhåll och driftsäkerhet samt utbildningar inom Lean. Du har goda kunskaper inom Office och har vana att hantera andra system som underhållssystem eller affärssystem.

Vem är du?
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa för denna tjänst behöver du vara en ansvarstagande ledare som månar om hela sin grupp, en lojal lagspelare. I ditt ledarskap är du motiverande, coachande och förtroendeingivande. Som person är du naturligt strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du bör vara positiv, stabil, ärlig och alltid se möjligheterna. Då kommer du att trivas bra hos oss.

Sök tjänsten!
I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Ansök snarast möjligt genom att följa länken nedan. Urval sker löpande. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Elin Frössling på tel. 073-684 73 68 eller via e-post till elin.frossling@badenochandclark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering.

Automotive Components Floby AB har tillverkat produkter till fordonsindustrin sedan 1957 och expanderar starkt. Med över 500 anställda är företaget Falköpings kommuns tredje största arbetsgivare. Den tillverkande produktionen sker i olika material och processer så som svarvning, fräsning, borrning, brotschning och slipning. Det arbetas dessutom med ett antal olika typer av ytbehandlingstekniker. Monteringsprocessen är byggd för säkerhet, med verifiering av varje genomfört processteg. Bolaget omsätter årligen nästan två miljarder kronor. Varje dag går ca 40 lastbilar in och ut genom fabrikens grindar och bolagets logistik måste vara effektiv i varje led. Omkring 300 unika artiklar måste transporteras ekonomiskt, tidseffektivt, säkert och med minsta möjliga miljöpåverkan.
Mer info
Kontaktperson Elin Frössling
Telefon 0736-847368
Område Falköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)