Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Sommarjobb på heltid som orderplockare - Falkenberg

Ansök nu
Arbetsuppgifter
Hos vår kund i Falkenberg kommer du främst att arbeta som lagermedarbetare med fokus på packning av olika typer av produkter inom jakt och lantliv. Truckkörning kan förekomma i arbetet.

Arbetstider

Arbetet är förlagt till vardagar måndag-fredag heltid med arbetstiderna
07:00-16:00. Du kommer att jobba över sommaren till och fram till mitten/slutet av augusti. Start för tjänsten är omgående.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen samt ser sig som en naturlig del av ett team. Du har förmågan att kombinera effektivitet med stor noggrannhet. Då arbetet är både aktivt och fysiskt behöver du vara uthållig och inte vara rädd för att hugga i. Vi ser att du har för avsikt att kombinera detta extrajobb med en annan sysselsättning under en längre tid. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav
  • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
  Meriterande
  • Truckkort A+B
  Om oss
  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
   Är du intresserad?
   Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du intresse för tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

   Varmt välkommen!
   Mer info
   Område
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   07 juni 2023 (5 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

   Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare