Hoppa till innehåll

Lernia rekryterar Underhållsmekaniker till Smurfit Kappa Brännögård

Arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker kommer du i huvudsak att arbeta med förebyggande reparationer och underhåll av unika maskiner och utrustningar. Här ingår du i ett större team där du förväntas delta i olika projekt, vad gäller maskininvesteringar, förbättringar, ombyggnationer och layout av nya maskiner. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att planera, genomföra och ansvara för underhålls- och förbättringsarbeten i enlighet med gällande interna rutiner. Det är viktigt att du känner dig trygg i rollen som underhållsmekaniker och gärna vill utveckla dina färdigheter i ett sammansvetsat team. Underhållsmekanikerna arbetar i nära samarbete med industrielektriker och har löpande kontakt med produktionen.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb och som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. I ditt arbetssätt är du lugn och metodisk samt har ett högt säkerhetstänk. Vidare är du handlingskraftig som person och brinner för teknik och problemlösningar. Du är social och har lätt för att utrycka dig både skriftligt och muntligt och kan arbeta självständigt och i ett team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Formell Kompetens
 • Industritekniskt gymnasium eller motsvarande meriter
 • Erfarenhet av hög automatiserad tillverkningsindustrin
 • Erfarenhet av pneumatik och hydraulik och tillverkningsmaskiner
 • Du behärskar svenska i tal och skrift
 • God datorvana.
 • B-körkort
Meriterande
 • Tidigare erfarenhet inom svarvning eller fräsning
 • Tidigare erfarenhet av svetsning
 • Innehar truck- och traverskort
 • Du har god vana av att planera och strukturera ditt arbete
 • Du har god fysik och klarar av tempoväxlingar i ditt arbetet
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 • Direktanställning hos kund - Tillsvidareanställning
 • Heltid 100% / Dagtidtjänst men skift kan bli aktuell på sikt
 • Tjänstgöringsort / Torup - Brännögård
Smurfit Kappa - Paper Packaging Solutions

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Anställningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Shkodran Zejneli: 0722541350, mail: Shkodran.zejneli@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 10 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Smurfit Kappa Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning rekryterarar för kunds räkning Underhållsmekaniker till Smurfit Kappa i Brännögård.

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserad förpackningar med ca 48 000 anställda på mer än 35 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på ca 12,8 miljarder Euro 2022. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv. Brännögårdsenheten ligger ca 4,5 mil norr om Halmstad och här arbetar ca 160 anställda.

Smurfit Kappa Brännögård är den största och modernaste anläggningen i Skandinavien och här utökar de sitt underhållsteam med ytterligare underhållmekaniker.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Västerås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga