Hoppa till innehåll
SIA Glass AB logotyp

Drivande skiftledare till SIA Glass AB

Ansök nu
Vad kan vi locka dig med?
Glassmejeriet startade 1961 och har sedan dess producerat gräddglass av svensk färsk grädde med fokus på hållbarhet och med värdeorden i ryggen: ärliga, omtänksamma, nyfikna och från Slöinge. Läs gärna mer på www.siaglass.se.

Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och mycket annat glassigt.

Vi söker

Vi står inför stora nya förändringar med utökning av glassfabriken och i samband med det söker vi skiftledare, både internt och externt!

Som skiftledare ansvarar du för den dagliga driften. I tjänsten innebär det ett tätt samarbete med andra ledarfunktioner. Ditt team består inledningsvis av cirka 11 personer fördelat på 2-3 linjer och arbetet är förlagt på skift.

Du kommer rapporterar till produktionschef.

Du som kommer trivas i den här rollen har ett stort intresse för människor och produktion. Uppskattar att vara en del i en föränderlig organisation med korta beslutsvägar och framtidstänk!

Ansvar och arbetsuppgifter

Vi tror att du som person är drivande och framåtriktad, drivs av att sträva mot mål och resultat genom att involvera medarbetare och lyckas tillsammans. För att lyckas i rollen som skiftledare ser vi att du är ödmjuk och lyhörd, är intresserad av människor och att se de lyckas. Vilket du uppnår genom att vara en tydlig kommunikatör och att vara prestigelös.

Eftersom vi arbetar med livsmedel ställs det höga krav på ordning och reda samt noggrannhet.

Vid sidan av en del operatörsuppgifter förväntas det som skiftledare att ha ansvar för nedan uppgifter.
 • Dagligt driftansvar, säkerställa att driften fungerar som den ska, att produkter levereras i rätt kvalitet och lever upp till kraven som ställs utifrån produkt- och livsmedelssäkerhet.
 • Regelbundet rapportera produktionsresultat och avvikelser till produktionscheferna.
 • Se över bemanningen tillsammans med din närmaste skiftledarkollega, efterleva prioriteringsordning och säkerställa att arbete kan utföras på ett säkert och kvalitativt sätt.
 • Ha regelbundna team-möten och uppföljningssamtal. Samarbeta med övriga skiftledare och ha täta dialoger kring förbättringsmöjligheter och utvecklingsområden.
 • Säkerställa att arbete utförs säkert vid linjerna och för en god arbetsmiljö, både fysisk och psykosocial.
 • Hantera mindre konflikter eller samarbetssvårigheter.
 • Samordna mottagande, upplärning och uppföljning av praktikanter och nyanställda.
 • Du har även ansvar för att säkerställa kompetensutvecklingen inom gruppen, genom tät uppföljning av kunskapsnivåer och utvecklingsmöjligheter.
Formella krav
 • Goda data- och systemkunskaper
 • Svenska i tal och skrift
 • Erfarenhet av tillverkningsindustri
 • Erfarenhet av arbetsledning
Följande erfarenheter är meriterande
 • Arbetsmiljöarbete
 • LEAN
 • Processförståelse
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid, visstidsanställning på 6 månader med målsättning en tillsvidareanställning.

Placering är i Slöinge och arbetet är förlagt på skift.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Nedja Riahi, HR på SIA Glass AB på mobilnummer +46761270536 alt nedja.r@siaglass.se

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2023-05-28.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryterings-/bemanningsföretag eller säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson
TeamTailor
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 maj 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SIA Glass är ett familjeföretag med hjärtat i halländska Slöinge. Företaget tillhör Bertegruppen som är Sveriges äldsta familjeägda företag med anor sedan 1569. Har man drivit företag i 450 år så vet man hur viktigt det är att värna om nästa generation och bidra till en hållbar värld. Vi lever på landet - naturligt och nära jordbruket.

Alltid färsk grädde från halländska gårdar, bl a vår egen Berte Gård. All vår glass produceras i Sverige med råvaror av högsta kvalitet, vi använder företrädesvis närproducerade svenska råvaror, såsom färsk grädde, mjölk och bär. Alla våra glassar är helt fria från palmolja.

Fler från samma arbetsgivare