Lokalvård säsong

Lokalvård säsong

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Säsongsanställning - Lokalvård Falkenberg

Nu söker vi en medarbetare som vill arbeta med lokalvård hos oss och våra kunder under perioden 1 april till 30 september 2023.

Vad ska du göra?

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av städning av trapphus, tvättstugor och andra gemensamma ytor. Golvvård, flyttstäd osv kan förekomma i enskilda fall. Viss skötsel av utemiljö kan också förekomma vid behov. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna.

I ditt arbete som lokalvårdare möter du ofta våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar mycket självständigt och planerar, om du känner dig trygg med det, din arbetsdag till stor del själv. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och du har stor frihet under ansvar.

Hos oss är datorn och mobiltelefonen självklara arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. Eftersom du dagligen kommer träffa våra kunder så ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service.

Placering i Falkenberg. Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstider är kl. 7-16. Måndag -Fredag.

Är det här du?

Just nu söker vi dig med erfarenhet från Lokalvård sedan tidigare. Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Utbildning eller tidigare erfarenhet inom lokalvård är ett krav. Lokalvårdsutbildning likt PRYL eller motsvarande är meriterande.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, ansvarsfull, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. B-körkort för manuell växellåda är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/, senast 2023-02-28. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Har du några frågor så kontakta gruppchef Sara Gustavsson via mejl sara.x.gustavsson@riksbyggen.se

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!