Hoppa till innehåll
Nätstations Alliansen AB logotyp

Nätstations Alliansen söker en el-konstruktör och orderansvarig med placering i Falkenberg.

Elbranschen växer och vi behöver fler medarbetare.

Som elkonstruktör och orderansvarig hos Nätstations Alliansen övertar du handläggningen av projekt som våra säljare har arbetat fram tillsammans med kund.

Din uppgift är att ta fram erforderliga underlag som tex. Kretsschema och förbindningstabeller, genomföra projektspecifika inköp och koordinera med montörer. Produkten vi tillverkar är primärt nätstationer, ställverk och andra kraftdistributionsanläggningar. Anläggningarna byggs huvudsakligen på någon av våra produktionsanläggningar i Falkenberg eller Tenhult. Vi arbetar även med större projekt, dessa utförs som platsmontage vid kundens anläggning i nära samarbete med projektledare. Du som söker har grundläggande kunskap inom elkraft, teoretisk och/eller praktisk men kan också vara relativt oerfaren och kommer då att utbildas och tränas av oss. Successivt kommer Du att få hög anläggningskunskap samt djup insikt i funktion och utförande av elkraftdistributionsanläggningar.

Arbetet är fritt och självständigt och bygger på eget ansvar.
Egenskaper som värderas är arbetsvillighet och god samarbetsförmåga.
Arbetet är stationerat till Falkenberg.

Krav:
Svenska och engelska i både tal och skrift.
Datorkunskap – Office.
Körkort B.

Meriterande:
Erfarenhet av konstruktions program ex. Cad.

Bakgrund från elkraftsbranschen.
Utbildning inom ellära med högskoleexamen eller yrkeshögskola.

Elbranschen är ett framtidsyrke med en säker anställning för rätt person i lång tid framöver.
Intervju och urval görs löpande så vänta inte med din ansökan.
Bifoga gärna ditt CV i ansökan.
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nätstations Alliansen bildades år 2001. Förutom traditionella nätstationer utvecklar och anpassar vi vårt utbud till omvandlingen av elnätet till nya förutsättningar. Företaget är speciellt anpassat för att vara flexibelt, teknikkunnigt och med kapacitet och förmåga att leverera mer krävande och komplexa leveranser.

Vår idé är att, i stället för att vara ett djupförädlingsbolag, vara ett bolag som arbetar i nära samarbete och i nätverk med partners. På så sätt kan vi säkerställa rätt kompetens samt snabbare och effektivare produktion. Nätstations Alliansens personal arbetar aktivt med alliansföretagen och andra underleverantörer för att uppnå det primära målet - Nöjda kunder.

Liknande jobb