Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vi söker en erfaren kock till Lunch / Kvällsservering i Falkenberg

Ansök nu
Just nu söker vi för kunds räkning en kock till en lunch-/ kvällsservering i Falkenberg. På tallriken serveras husmanskost inspirerad av internationell och europeisk husmanskost. Tjänsten är på heltid och en direktanställning hos en trevlig kund med härlig utemiljö. Du kommer att jobba i ett team med anställda runt omkring och planera och servera husmanskost med det lilla extra. Har du erfarenhet av husmanskost och vill vill lägga din prägel så är detta definitivt något för dig!!

Om tjänsten

Du som söker bör ha några års erfarenhet av att jobba med husmanskost och är serviceinriktad. Du trivs att vara längst fram i ledet och har god känsla för service och planering. Du bör kunna kommunicera på svenska i tal och skift, behärskar du fler språk är detta meriterande. Du har öga för detaljer hanterar råvaror på ett lämpligt sätt och i grund och botten ekonomiskt tänkande. Tjänsten är förlagd även på kvällar och helger vilket innebär rullande scheman.

Om dig

Vi söker dig som är framförallt positiv med glimten i ögat, flexibel, stresstålig och lösningsorienterad. Du är självgående och brinner för matlagning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är en engagerad person som vill vara delaktig i planering och engagera ditt arbetslag. Jobbar du inom restaurang med oregelbundna tider och söker fasta rutiner med din egen prägel så är detta för dig.

Anställning

Placering: Falkenberg

Arbetstider / Omfattning : Dagtid/ kväll och helger, / Heltid

Tillträde: Omgående

Boendemiljö: Möjlighet till boende kan anordnas för lämplig kandidat

Anställningsform: Direktanställning hos kund.

Anställningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Shkodran Zejneli: 0722541350, mail: shkodran.zejneli@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare