Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Reliningstekniker till expansivt företag!

Ansök nu
Är du händig, nyfiken, driven och flexibel? Vill du jobba på ett företag som strävar efter att bli marknadsledande inom deras kompetensområden? Då kan du vara vår kunds nästa stjärntillskot till deras goa Halmstad-team!

Vår kund är ett expansivt företag som vuxit snabbt i Göteborgsregionen sedan 2015. Just nu söker dem reliningstekniker som vill vara en del av deras fortsatta tillväxtresa! De är i dagsläget drygt 30 medarbetare som är uppdelade på filialerna i Göteborg och Halmstad, och nu behöver de ytterligare sociala lagspelare till teamet i Halmstad. Är du den dem söker?

Reliningstekniken som används kallas rörinfodring, vilket innebär att det skapas nya avloppsrör inuti de gamla. Resultatet blir självbärande och fogfria rör, med egenskaper motsvarande konventionella rör. Den teknik som används med infodring/relining säkerställer att röret får en jämn tjocklek genom hela systemet.

Som reliningstekniker i Halmstad hos vår kund arbetar du med relining och filminspektion tillsammans i team. Deras framgång bygger på samarbetet med varandra, deras kunder samt deras arbete med kvalité och teknik. De söker dig med en social förmåga som drivs av både personlig och teknisk utveckling.

För att du ska trivas i rollen, ser dem att du är:
  • Social
  • Händig
  • Driven
  • Ansvarstagande
  • Lagspelare
Det är också viktigt att du kan identifiera dig med deras värderingar:
  • Kvalité
  • Prestation
  • Kundfokus
Personalen är deras viktigaste resurs och de satsar mycket på vidareutbildning, arbetsmiljö och personaltrivsel. Som anställd hos vår kund erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, sjukförsäkring och ett flertal medarbetaraktiviteter varje år. Det finns även goda möjligheter för den som vill lära sig mer och utvecklas inom området relining.

Om detta låter som ett jobb för dig, är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Körkort:

Krav: B

Om anställningen:

Lön: Heltid, fast månadslön

Plats: Halmstad

Kompetens: Relining, VVS, hantverkare
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare