Montör av vattenmätare till kund placerad i Falkenberg/Varberg

Montör av vattenmätare till kund placerad i Falkenberg/Varberg

Är du en kommunikativ tjej eller kille med ett stort intresse för att arbeta praktiskt och drivs av kundkontakt? I rollen som montör av vattenmätare hos vår spännande kund får du möjligheten att göra just detta och arbeta i en varierande och utvecklande roll. Just nu söker vi på Lernia en montör av vattenmätare för ett uppdrag som varar i 3 månader med chans till förlängning. Vore detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som montör av vattenmätare?

I den här rollen kommer du framför allt att åka hem till kunder och byta vattenmätare. Du har också ansvar för kundkontakt och återrapportering till företaget. Du kommer att arbeta både i Falkenberg och Varberg och åker självständigt ut till kunderna i företagsbilen. Som montör av vattenmätare ansvarar du för att arbeta med montering av komponenter.

Om dig

Vi söker dig som är kommunikativ, serviceminded och tekniskt lagd. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-körkort (manuell) är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som VVS-montör.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du sätter kundens bästa i första hand. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Hannah Bjerke via e-post: hannah.bjerke@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Sista ansökningsdag är den 12 februari 2023 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på 100%

Uppdragslängd: 3 månader med chans till förlängning

Placeringsort: Falkenberg/Varberg

Sista ansökningsdag: den 12 februari 2023

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.