Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Industriarbetare sökes till Falkenberg med omnejd

Ansök nu
För kommande och aktuella uppdrag hos kunder i Falkenberg med omnejd söker vi nu industriarbetare!

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu drivna och engagerade industriarbetare med intresse för produktion som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Vi söker dig som är flexibel för både nuvarande och kommande uppdrag. Startdag, uppdragslängd och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på vad som blir aktuellt. Du blir anställd som konsult hos Lernia bemanning & rekrytering och behöver därför vara redo att snabbt anpassa dig till nya uppdragsgivare och arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om ett varierande arbete med hög flexibilitet kring arbetstider och tillgänglighet.

Formell kompetens
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Svenska i tal och skrift
  • Tekniskt intresse
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin eller har truckkort och/eller traverskort. Vidare meriterande är om du läst teknikprogrammet på gymnasiet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du är tekniskt intresserad, nyfiken med god inlärningsförmåga. Du har alltid ett positivt sätt i bemötandet av andra medarbetare och uppdragsgivare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Falkenberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare