Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Processoperatör till kund i Falkenberg sökes!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en kvalitetsmedveten, fokuserad och noggrann processoperatör till vår kund i Falkenberg!

Redo för nästa möjlighet? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!

Arbetsuppgifter

Som processoperatör arbetar du med att övervaka och styra olika tillverkningsprocesser och med att identifiera och lösa tekniska fel. Arbetsuppgifterna består av många varierande uppgifter som övervakning och underhåll.

Du som söker ska vara teknisk lagd och vi ser gärna att du arbetat inom industrin tidigare. Du behöver vara noggrann och flexibel och ha en blick för vad som behövs göras. Du kan arbeta både självständigt samt i grupp. I rollen som uthyrd konsult behöver du vara flexibel och nyfiken, samt snabblärd och positiv. Detta jobb kräver även att man är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, fingerfärdig och kan hålla fokus.

Din bakgrund
  • Vi ser gärna att du har någon form av teknisk erfarenhet inom industrin
  • B-körkort är meriterande.
  • God fysik då det kan förekomma tunga lyft.
  • Goda kunskaper i både tal & skrift i svenska.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

3 skift/Heltid/Falkenberg

Tillträdesdag

Omgående/ efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta bemanning.falkenberg@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.