Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Extrajobb som lagermedarbetare i Falkenberg

Ansök nu
Storesupport är en del av Jobandtalent. Du kommer att dirigeras vidare till Storesupport när du väljer att ansöka.

Arbetsuppgifter
Hos vår kund i Falkenberg kommer du till en början att arbeta som lagermedarbetare med fokus på packning av olika typer av produkter inom jakt och lantliv. Truckkörning kan förekomma i arbetet.

Arbetstider

 • Arbetet är förlagt till vardagar måndag-fredag med arbetstiderna, 07:00-16:00.
 • Vi ser att du vill och kan jobba cirka 2-3 pass i veckan.
 • Du kommer i samråd med vår ansvariga teamleader lägga dig tillgänglig vecka för vecka. Start för tjänsten är från omgående.
Personliga egenskaper


Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen samt ser sig som en naturlig del av ett team. Du har förmågan att kombinera effektivitet med stor noggrannhet. Då arbetet är både aktivt och fysiskt behöver du vara uthållig och inte vara rädd för att hugga i. Vi ser att du har för avsikt att kombinera detta extrajobb med en annan sysselsättning under en längre tid. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Krav
 • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
 • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
  Är du intresserad?
  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du intresse för tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

  Varmt välkommen!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  06 juni 2023 (8 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare