Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Maskinoperatör till Specialkarosser AB i Ätran

Ansök nu
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Har du ett intresse för bilar och fordon? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en operatör till uppdrag om 6 månader med goda möjligheter till förlängning hos Specialkarosser AB i Ätran (SKAB). Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som industriarbetare

I rollen kommer du att framförallt att arbeta som kap-operatör i limhallen. Maskinerna är CNC-styrda och upplärning sker på plats. På SKAB finns flertalet avdelningar med varierande arbetsuppgifter såsom montering, byggnation, limning, mekanik och el.

Vårt erbjudande
  • Friskvårdsbidrag
  • Nära kontakt med konsultchef
  • Flertalet rabatterade priser på bla gym-kort, glasögon och vaccinationer
Är du rätt för rollen som industriarbetare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett effektivt arbetssätt. Du bör vara arbetsam och sätta stor vikt vid att vara på plats och att alltid göra ett bra jobb. Du ska vara en lagspelare som trivs att arbeta i grupp. Dessutom vill vi gärna att du:
  • Har erfarenhet som maskinoperatör, gärna inom CNC.
  • Körkort och tillgång till bil
  • Är tekniskt lagd och gärna händig som person
  • Brinnande fordonsintresse
  • Är en glad kille/tjej som gillar att arbeta!
Om vår kund

SKAB är ett trevligt och framgångsrikt företag i Ätran. Här finns flertalet avdelningar med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader med goda möjligheter till förlängning

Placeringsort: Ätran

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare