Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Fastighetstekniker till vår kund i Falkenberg

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Om jobbet

Som fastighetstekniker hos vår kund kommer du att ansvara för att utföra tekniska underhålls- och reparationsarbeten i fastigheter. Du kommer att arbeta med el-, VVS- och ventilationssystem, samt utföra felsökning och reparationer vid behov. Du kommer även att ha ansvar för att dokumentera utförda åtgärder och se till att fastigheterna hålls i gott skick. Som fastighetstekniker spelar du en viktig roll för att säkerställa att våra kunders fastigheter fungerar optimalt.

Den vi söker

Vi söker dig som har:
  • Gymnasial utbildning inom bygg & anläggning, el och energi eller annan, motsvarande utbildning.
  • Mångårig erfarenhet av fastighetsskötsel och tekniskt underhåll
  • Kunskaper inom VVS, el och ventilation
  • Heta arbeten (MIG/MAG, TIG)
  • Fallskydd
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Du ska vara en självständig arbetare med god problemlösningsförmåga som är noggrann i ditt arbete. Du har en god kommunikationsförmåga och känsla för service och kan även hantera enklare IT-system. Vi ser gärna att du har truckkort.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Falkenberg

Tillsättning: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Om oss

Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Liknande Jobb

Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 mars 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget, femte störst inom Blue Collar.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.