Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av att driva projekt inom produktion och logistik? Är du dessutom en trygg kommunikatör som kan skapa goda relationer? Då kanske du är vår nya Projektledare på Carlsberg Sverige!Hos oss får du en utvecklande roll med breda kontakter internt och externt!

Som Projektledare på Carlsberg är du ansvarig för att stödja vår supply chain-organisation med genomförande av CAPEX-projekt för att leverera initiativ som exempelvis produktlanseringar, kapacitetsökningar och kostnadsförbättringar inom hela vår tillverkning.
Du har ansvar för hela kedjan från förstudie, genomförande och leverans där du följer Carlsberg Groups projektmetodik.

Du arbetar nära externa leverantörer där du är en trygg förhandlare och säkerställer kvalité, leverans och kostnad. Du säkerställer även ett gott samarbete bland interna stakeholders, projektdeltagare och kollegor. Tjänsten är placerad på vårt bryggeri i Falkenberg och du rapporterar till CAPEX Project Manager.

Varför välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Som Projektledare erbjuds du en roll i Carlsberg koncernen med cirka 40 000 anställda och den fjärde största bryggerikoncernen i världen som säljer produkter i över 150 marknader. I denna roll arbetar du med många olika kontaktytor vilket skapar goda förutsättningar för att lära känna hela verksamheten. Det är ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget, både inom Carlsberg Sverige och andra Carlsberg marknader.

Vad vi önskar av dig
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet av att leda projekt i en produktionsmiljö. Även erfarenhet från Livsmedelsindustrin är meriterande. Vi ser även att du har teknisk kompetens och förståelse. Du är en trygg förhandlade med förmåga att skapa goda relationer med dina stakeholders och kollegor. Du behärskar även svenska samt engelska i tal och skrift.

Vidare är du resultatinriktad och har inga problem att följa processer, prioritera och hålla tidsramar. Vi ser även att du analytisk med förmåga att se helheten och kan lösa problem.

Låter detta intressant? Ansök nu!
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta CAPEX Project Manager Henrik. Jogren@carlsberg.se OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-09-30.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

Liknande jobb