Produktionsmedarbetare - Sommarjobb 2023

Produktionsmedarbetare - Sommarjobb 2023

Om jobbet

Inför vår högsäsong och inför semestrar sommaren 2023 söker vi nu semestervikarier inom produktion till Carlsbergs bryggeri i Falkenberg!

Som sommarvikarie i vår produktion arbetar du som produktionsmedarbetare/tappningsoperatör med ansvar för ett arbetsområde inom våra tappningslinjer. På våra tappningslinjer i Falkenberg producerar vi de färdiga produkterna som vi sedan säljer till våra kunder runt om i världen. Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi.

Som produktionsmedarbetare/tappningsoperatör består de huvudsakliga arbetsuppgifterna av drifthållning, skötsel och tillsyn av produktionsutrustning, kvalitetskontroller samt hantering av råvaror/insatsmaterial. Sommarvikariaten består av olika perioder men inleds som tidigast i maj och pågår till och med augusti. På tappningslinjerna arbetar man både vardagar och helger i olika skift där även nattskift förekommer.

Varför ska du välja Carlsberg för ditt sommarjobb?

Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds ett spännande och utmanande sommarjobb i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt inom företaget även efter sommarvikariatsperioden!

Vad vi önskar av dig

Vi söker dig som har fyllt 18 år senast den första arbetsdagen och som har gymnasialutbildning. Det är meriterande om du studerar vid en yrkesteknisk eller annan teknisk utbildning på högskolenivå eller har tidigare erfarenhet av att arbeta i producerande verksamhet. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och mycket god datavana då stora delar av vår produktion är automatiserad. Har du truckkort är det ett extra plus. Som person är du engagerad och ansvarstagande med god samarbetsförmåga och ett stort intresse för teamarbete.

Säkra ditt sommarjobb redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@carlsberg.se Märk ditt mail med "sommarjobb 2023". Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag för att säkra ditt sommarjobb så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 15 februari 2023. Du kommer få veta om du gått vidare eller inte senast en månad efter sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att arbeta med dig i sommar!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.