Logistikutvecklare

Logistikutvecklare

Motiveras du av att effektivisera processer och driva förändringar inom logistik? Är du dessutom en stark kommunikatör och van projektledare? Då kanske du är en av våra nya Logistikutvecklare! Vi kan erbjuda dig en viktig nyckelroll med stor påverkan på framtidens logistikarbete inom Carlsberg Sverige!

Om jobbet

Rollen som logistikutvecklare är bred och du ansvarar bland annat för utveckling av processer och driver förbättringsprojekt inom logistikverksamheten där ett stort fokus är inom digitalisering. Du arbetar exempelvis med business case, analyser med syfte att effektivisera, och minska förluster inom logistikkedjan. Vidare arbetar du även med att driva projekt samt implementera processer, arbetssätt och rutiner.

Vidare upprätthåller du en konstruktiv och professionell kommunikation och samarbete med interna och externa kunder, kollegor, leverantörer, transportörer och samarbetspartners. Du deltar även i aktivt i relevanta interna och externa forum samt supporterar LEAN-arbetet inom Carlsberg. Rollen är placerad på Carlsberg lager i Falkenberg där du tillhör logistikavdelningen och rapporterar till Head of Logistics Development & Administration.

Varför Carlsberg?

Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Hos oss får du en spännande och utmanande roll i ett expansivt företag med höga ambitioner. Rollen som Logistikutvecklare ger dig möjlighet till att forma och utveckla både rollen och avdelningen till nya och inspirerande arbetssätt där du har stor möjlighet att påverka. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Alignment, Accountability, Action". Lyssna gärna på vår podcast om hur det är att arbeta på Carlsberg: länk

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning med kandidatexamen inom logistik eller likvärdig utbildning alternativt mångårig erfarenhet som kan likställas kravet på utbildning. Du har omfattande kunskap i Power BI & Power Apps och en grundläggande kunskap inom programmering. Meriterande är det med kunskap i SAP och Astro. Du har även erfarenhet av driva och leda projekt med fokus på förbättring. Du behärskar även engelska samt svenska i tal och skrift.

Som person är du resultatinriktad, lösningsorienterad och självgående. Du är analytisk med förmåga att fatta egna beslut. Du är också flexibel, har en hög kapacitet med en god prioriteringsförmåga. Vidare ser vi att du är kommunikativ samt kan samarbeta med olika stakeholders.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Pontus Nilsson på mail pontus.nilsson@carlsberg.se. Urval sker löpande med start omgående.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.