Hoppa till innehåll
Carlsberg Sverige AB logotyp

Application Engineer / Systemspecialist

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Motiveras du av driva förbättringsarbeten och är nyfiken på arbete med människor och teknik? Då kanske du är vår Application Engineer på Carlsberg Sverige!

Om jobbet
I rollen som Programspecialist arbetar du med kontroll och utveckling av våra OT-applikationer. Du agerar som spindeln i nätet där du fångar upp krav och önskemål från användarna och gemensamma standarder för applikationerna De applikationer vi använder är kopplade till våra maskiner i produktionen och är t.ex. övergripande SCADA-system samt övriga system för styrning av våra automatiska anläggningar. I din roll hanteras även licensfrågor, ekonomi, och funktionalitet kopplat till applikationerna.

Du har även ansvarar för uppgraderingar, utveckling och datasäkerheten för programmen. Rollen är ny hos oss och du får ett viktigt uppdrag att tillsammans med chef sätta dina egna ramar och mål för ditt arbete.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg Sverige är, med mer än 50 starka varumärken, Sveriges ledande dryckesföretag. Några av våra välkända och populära varumärken är Falcon, Carlsberg, Eriksberg, Ramlösa, Festis, Somersby och Pepsi. Som en del av Carlsberg Group med över 40 000 anställda världen över kan vi erbjuda dig en spännande roll i en både lokal och global kontext, med stora möjligheter till karriärutveckling. Vår framgång är resultatet av de unika människor som arbetar här med våra fantastiska och varierande varumärken. Vi arbetar aktivt för att göra vår arbetsplats mångsidig, rättvis och inkluderande. Tillsammans brygger vi för en bättre dag och morgondag!

Vad vi önskar av dig?
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med olika applikationer och som jobbat i gränslandet mellan IT och användare, eller har ett starkt intresse och vill utvecklas inom området. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är kommunikativ, engagerad och initiativrik och har systemförståelse för automatiska maskiner. Du motiveras av förbättringsarbeten som rör teknik och människa.

Vidare behärskar du svenska och engelska i tal samt skrift.

Som person är du målfokuserad och har ett sinne för struktur och ordning. Du är en trygg kommunikatör och har förmåga att hålla i presentationer och uttrycka dina åsikter på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Vidare ser vi att du är självständig men med förmåga att kunna samarbeta med andra.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan direkt!
Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta via mail: Joakim.Sjogren@carlsberg.se@. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att tjänsten låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 11 december 2023. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Carlsberg Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.
https://carlsbergsverige.se/

Liknande Jobb

Kungsbacka
Data & IT
Företagslogga