Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Svetsare till kund i Falkenberg

Ansök nu

Är du svetsare och har erfarenhet inom MIG och MAG och söker ny arbetsmöjlighet i Falkenberg med omnejd? Läs då mer!

Om tjänsten
Vi på Adecco söker nu svetsare som är intresserade av att arbeta inom industribranschen. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om dig
Vi söker såväl erfarna som juniora svetsare för olika kunders räkning. Kanske har du tidigare arbetserfarenhet och svetslicens eller också har du hobbysvetsat hemma och är intresserad av att lära dig mer inom svetsning. Du får gärna ha mekanisk förståelse och tekniskt intresse.
Vidare ser vi att du som person är självständig, ansvarstagande, arbetsam och pålitlig.

Meriterande:
* MIG/MAG
* TIG

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsanställning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan även en direktanställning hos våra kunder vara aktuellt. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Magnus Pohjolainen, via magnus.pohjolainen@adecco.se / 0736848083

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare