Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vill du göra skillnad? Är du utbildad socionom och vill arbeta med familjehemsplaceringar med specialisering för barn med funktionsvariationer? Är du en flexibel och engagerad person som ser lösningar i stället för problem? Läs då mer om tjänsten!

Om tjänsten
Som socionom på Bonvenon ansvarar du för ett antal familjehem. Din uppgift är att bistå hemmen med stöd under de perioder de har barn hos sig. Du stöttar hemmen med myndighetskontakter, rådgivning osv. Du arbetar på uppdrag av socialtjänsten och har ett nära samarbete med ansvarig socialsekreterare. Arbetet innebär mycket dokumentation i journalsystem, rapportskrivning och uppföljning. Du, tillsammans med ägaren till Bonvenon, arbetar också med att kontinuerligt rekrytera och utreda nya potentiella familjehem. Du matchar nya förfrågningar från socialtjänsten med lämpliga hem.

Du har din arbetsplats i centrala Halmstad. Möjlighet att delvis arbeta hemifrån finns också. Du arbetar kontorstider, måndag till fredag. Arbetet innebär ca 1-2 resor i veckan, resorna är över dagen med max två timmars bilresa från Halmstad och går till olika familjehem. Poolbil finns att tillgå.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad socionom och har ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du har också kännedom om familjehemsvård och BBIC.
Vi söker en stabil person med gott omdöme som har förmåga att skapa goda relationer med såväl socialtjänst som familjehem. Du är flexibel och ser lösningar i stället för problem och kan också snabbt ställa om när saker inte blir exakt som du tänkt. En god strukturell förmåga och ett eget driv är framgångsfaktorer i tjänsten.

För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du vara självgående, initiativtagande och ansvarstagande. Du är duktig på att kommunicera, såväl i tal som i skrift. Arbetet innebär mycket dokumentation och rapportskrivning, därför är en god dokumentationsförmåga viktigt.
B-körkort är ett krav.

Om företaget
Vi vill göra skillnad!
Bonvenon grundades i Halmstad 2016 av Ina Ivanov och arbetar med konsulentstödd familjehemsvård, och har specialiserat sig på att arbeta med barn och ungdomar med olika funktionsvariationer. Bonvenons största drivkraft är att kunna erbjuda barn och ungdomar familjehem som är engagerade, förutsägbara och tydliga och som med mycket värme och kärlek ger barnen en god omsorg.
Vår erfarenhet är att alla barn, oavsett graden av funktionshinder, mår bäst av att leva i en familj som kan ge rätt stöd. Målet med vår verksamhet är därför att våra familjehem ska kunna ge barnen (som annars hade varit hänvisade till institutionsliknande boendeformer) ett kärleksfullt hem att växa i. Läs mer på www.bonvenon.se

Om anställningen
Bonvenon har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och funderingar besvaras av Adecco. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning, med start i augusti eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bonli på 0736 84 77 73.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare