Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiansvarig till Halmstads Bollklubb

Ansök nu

Om tjänsten

Tjänsten som Ekonomiansvarig på HBK innebär ett övergripande ekonomi- och redovisningsansvar för moderbolaget (Halmstads BK) samt dotterbolag (HBK Elitfotboll AB). Arbetet innefattar alla uppgifter inom ekonomi: löpande redovisning, månads- samt årsbokslut, avstämningar, budget- och prognosarbete, kund- och leverantörsreskontra, moms, lönehantering m.m. Du hanterar ekonomin kring biljettintäkter och matchredovisningen samt ansvarar för övriga administrativa uppgifter såsom myndighetsrapportering och arbetsgivaravgifter.

Även HR relaterade arbetsuppgifter förekommer, exempelvis lön- och försäkringsfrågor, anställningsavtal m.m.

Just nu används affärssystemen BC och Hogia. Många av funktionerna inom ekonomi ska i närtid digitaliseras och som ekonomiansvarig kommer du ha stort mandat i hur utvecklingen av detta sker.

Arbetstiderna är dagtid samt i samband med hemmamatcher. Din arbetsplats finns på Örjans Vall. Förutom trevliga kollegor i en härlig miljö får du också tillgång till gym, padelbanor och självklart ingår tjänstepension och försäkring.

Om dig
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, från högskola eller yrkeshögskola, samt med god, dokumenterad arbetserfarenhet inom området. Det är starkt meriterande om du är civilekonom.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du känna igen dig som ansvarstagande, prestigelös och initiativtagande. Du har en god vana av att driva din egen vardag och att arbeta såväl självständigt som i team. Arbetsuppgifter pendlar ofta mellan högt och lågt, mixen av detta är något du trivs med. Vi ser gärna att du har förståelse, men framför allt ett intresse, av svenskt föreningsliv. Du är socialt kompetent och värdesätter god kommunikation. Positiv attityd och en förmåga att vara flexibel kommer att vara viktiga framgångsfaktorer i rollen.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om HBK
HBK är fotbollsföreningen som sedan 1914 bedriver verksamhet för både herrar och damer. Debuten i allsvenskan skedde den 30 juli 1933 på Örjans Vall i en match mot AIK, som slutade 2-2 inför 10 411 åskådare. Sedan dess är Halmstads BK den ledande fotbollsklubben i Halland och har bland annat vunnit SM-guld fyra gånger och har 29 segrar i de halländska distriktsmästerskapen. Läs mer på www.hbk.se.

Att arbeta med hållbarhet är viktigt för Halmstads BK, därför startades hållbarhetsprojektet #FRAMÅT, där social hållbarhet, ekonomisk hållbarhet och ekologisk hållbarhet är utgångpunkt för att bidra till en hållbar samhällsutveckling. HBK arbetar också aktivt med Agenda 2030 och bidrar till ökad jämställdhet för flickor, tjejer, kvinnor & icke- binära. Läs mer på www.framåt.se

Om anställningen
HBK har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt hos HBK. Urvalet sker löpande.
Kontakta gärna rekryterare Hanna Bonli om du har frågor, på (+46) 736 84 73 69 eller hanna.bonli@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare