Hoppa till innehåll
AB G.Alexandersson logotyp

Vi rekryterar en lageransvarig till AB G Alexandersson i Falkenberg

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Motiveras du av att ge god service till våra kunder, ha varierande arbetsuppgifter och vara ansvarig för lagret? Då kan vi ha den rätta utmaningen för dig - sök tjänsten som Lageransvarig hos AB G Alexandersson .

Om AB G Alexandersson

AB G Alexandersson är ett mindre familjeföretag som idag är specialiserat inom områdena gräs- och buskröjning samt gödselhantering. Vår målsättning är att kunna erbjuda kunden de bästa produkterna inom dessa områden, till rätt pris och med snabba reservdelsleveranser. Idag kan vi, förutom vår kunskap och service, erbjuda våra kunder några av branschens starkaste varumärken.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos Alexandersson kommer att vara som ansvarig för lagret och kundmottagningen. Detta innefattar att ta emot beställningar och besökande kunder. Tjänsten innefattar också inköp , bokning av transporter och in/utlastning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en serviceminded och utåtriktad person. Har ett tekniskt intresse och förståelse för att kunna hjälpa våra kunder. En lugn och arbetsam person som fokuserar på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt. Vidare har du ett effektivt arbetssätt, är strukturerad och kan ta egna initiativ. Gillar att ha ordning och reda och ser vad som behöver göras. Du är stresstålig och har inga problem att arbeta självständigt. Vi tror att du är prestigelös, initiativrik och flexibel i ditt sätt att arbeta.

Vad krävs för jobbet
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Körkort, meriterande med truckkort
  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av montering, maskiner eller lantbruk
  • Meriterande med erfarenhet i Pyramid
Om anställningen
  • Anställning en är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Tjänsten är på heltid och finns i Falkenberg
Information

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt personer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Annette Klang via e-post: annette.klang@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
AB G.Alexandersson logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Hylte
Transport & Logistik
Företagslogga
Halmstad
Transport & Logistik
Företagslogga