PLC Programmerare

PLC ProgrammerareNu finns chansen till en utvecklande och varierande roll på det internationella företaget Core Link i Falkenberg. Både du som är en erfaren PLC-programmerare och du som vill utvecklas vidare och ta nästa steg mot PLC-programmering, är välkommen att söka!

Din framtida arbetsgivare
Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland. Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 250 MSEK per år. För mer info om företaget se www.corelink.se.


Vad erbjuder rollen?
Din huvudsakliga uppgift är PLC- programmering av våra nya och befintliga maskiner.
Vi arbetar i projektform och du kommer att ingå i ett projektteam. Din del i projektteamet är att tänka funktion och att maskinen ska styras. Maskinerna programmeras i Siemens mjukvaror och i Allen-Bradley.

Du kommer att vara en del av konstruktionsavdelningen och samarbeta med bland annat el- och mekanikkonstruktörer. Du kommer att arbeta både på kontoret, i montagehallen och ute hos våra kunder, som finns över hela världen. Resor till kunder förekommer i vissa perioder.

Rollen är omväxlande på så sätt att du är delaktig i alla delar från den första kreativa fasen, till programmeringen av maskinsystemen, till att testa maskinerna och sedan vara ute hos kund för att ta i drift. Det finns en flexibilitet i tjänstens upplägg, beroende på ditt pendlingsavstånd och dina möjligheter till resande.Vem är du?
Vi tror att du har en teknisk utbildning inom elektronik eller automation, eller har relevant arbetserfarenhet. Kanske är det så att du arbetar som industrielektriker idag och vill ta steget mot PLC-programmering? Du har en bra förståelse av PLC-teknik och kan läsa samt förstå tekniska ritningar. Det är mycket meriterande om du har kunskaper i Siemens mjukvara och/eller Allen-Bradley.

Det är en fördel om du arbetat mot tillverkningsindustrin tidigare och har erfarenhet av maskinautomation.
Vi tror att du älskar problemlösning, tycker om att tänka nytt och är kreativ och nyfiken. Du är en lagspelare som är engagerad, lyhörd och gärna utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


Är detta din perfekta match?
Som anställd på Core Link kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till att utveckla företaget framåt och genom kvalitativt arbete öka kvaliteten och säkerheten hos våra produkter och tjänster, så att vi uppfyller våra höga krav och kunders önskemål.

Att vara anställd på Core Link innebär därför ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar jobbar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och med ett ständigt nytänkande.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 29 jan 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ingrid på ingrid@effektiv.se

Sökord
PLC, PLC-programmering, industrielektriker

Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.