Hoppa till innehåll

Logistiker till Greif i Falkenberg


Vill du vara en nyckelspelare i Griefs logistikverksamhet? Nu söker vi en noggrann och engagerad logistiker för ett vikariat, där du kommer att koordinera bokningar och säkerställa smidiga transporter inom Sverige och Europa.

Om företaget
Greif Inc. är världsledande inom industriellt emballage med en tydlig vision att vara det bästa kundserviceföretaget i världen. Företaget har totalt 13.000 anställda och är strategiskt positionerat med över 200 operativa enheter i mer än 40 länder för att betjäna såväl globala som regionala kunder.
Den skandinaviska verksamheten består av fabriken i Falkenberg med ca 100 anställda och en omsättning på 700 MSEK. I Falkenberg producerar vi stålfat, plastfat, plastdunkar och IBC:er. Majoriteten av våra kunder finns i Skandinavien och är verksamma inom kemisk, petrokemisk, läkemedels- och livsmedelsindustri. Läs gärna mer om oss på www.greif.com

Vad erbjuder rollen?
Rollen kommer att fokusera på följande arbetsuppgifter:

* Samordning av transportbokningar för inkommande och utgående gods till olika europeiska destinationer samt inom Sverige.
* Granskning och godkännande av fakturor, inklusive prisjusteringar enligt prislistor och valutakurser.
* Säkerställa korrekta bokningsdatum, ekonomiska aspekter och information om transportörer.
* Förhandlingar om spotpriser

Du kommer att arbeta med två olika bokningssystem och i officepaketet. I rollen ingår mycket kommunikation med transportörer, kunder och med de flesta interna avdelningarna på Greif i Falkenberg.

Vem är du?
Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, du har bra datorvana både i officepaketet och från att ha arbetat i affärssystem. Har du erfarenhet av att arbeta i ett transportplaneringssystem är det meriterande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad, effektiv och lösningsfokuserad. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta. Vidare är du självständig och har förmågan att prioritera och fatta beslut.

Vakansen på Greif är ett föräldrarvikariat och tjänsten stäcker sig från januari 2024 och fram till september 2024. Då du kommer att vara anställd via Effektiv finns goda chanser till andra uppdrag efter detta uppdraget. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat. Så är du intresserad, tveka inte, sök tjänsten redan idag!

Är detta din perfekta match?Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 30 nov 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ingrid Törngren på ingrid@effektiv.se

Sökord
logistiker, transportbokare, transportbokningar

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Fler jobb från samma arbetsgivare