Hoppa till innehåll

IT-Konsult till Hannells IT, Falkenberg


Vi välkomnar dig till ett företag där blandningen av teknik och kundservice är den bästa förklaringen av vad vi arbetar med utöver information. Hannells IT söker fler stjärnor. Vi är inne i en expansiv fas och behöver förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare. Det viktigaste för oss är din personlighet. Kundservice och laganda är hygienfaktorer för dig, ditt intresse för teknik en självklarhet. Du ansluter till ett kunnigt team med hög, teknisk kompetens blandat med god kamratanda. Varmt välkommen!

Din framtida arbetsgivare
Hannells IT AB är företaget som hjälper dig att hitta rätt IT-lösning i stort, men också fungerande detaljlösningar som är nog så värdefulla i det dagliga arbetet. Allt anpassat för just ditt företag. På Hannells IT ser vi hellre till möjligheter och värden än begränsningar. Vi samarbetar med företag inom vitt skilda branscher och i olika storlekar. Hannells IT är långt ifrån ensamma om att erbjuda IT-lösningar anpassade för företag. Däremot känner vi oss i det närmaste unika vad gäller våra åtta guldkorn - de kärnvärden som vi alltid utgår ifrån i samarbetet med våra kunder. Proaktivitet, Integritet, Användarfokus, Flexibilitet, Bred kompetens, Transparens, Ansvar och Bredd/Helhet.

Vad erbjuder rollen?
Vår arbetsplats är till för dig med stort IT-intresse, kundfokus och som sätter laget före jaget. Du ingår i vårt team med kunniga IT-konsulter som jobbar inom olika områden tillsammans med våra kunder. Med kunden i fokus är ingen uppgift för stor eller för liten vilket gör att vårt jobb är brett. Beroende på din spetskunskap får du chansen att leverera inom dina främsta områden men får också möjlighet att lära dig nya saker. Uppdragen handlar om allt ifrån nätverk, installationer, hård- och mjukvarufrågor, teknisk support och driftsfrågor, stort som smått. Vi kan också stötta en befintlig IT-avdelning samt utveckla affären hos kunden där vi är bollplank och hjälper till i affärssystemsfrågor. Läs gärna mer på vår hemsida hannellsit.se för att se vad vi erbjuder våra kunder och därmed vad som blir din vardag framåt i denna roliga roll.

Vem är du?
Som IT-konsult hos oss får du en varierad vardag. Du är inte rädd för att hugga in där det behövs och vill ständigt utvecklas och lära dig nya saker. Du motiveras av bredden arbetsuppgifter samtidigt som vi tror att det är just det som är mest utmanande. Kundfokus är en självklarhet för dig och där handlar det om att vara socialt självgående, ha servicetänk samt vara intresserad och flexibel. Stressen kan komma smygande men vi tror att den dämpas av att man har laget att luta sig mot och ett engagemang som gör uppgifterna roliga. Vi vill ha kul på jobbet och fortsätta känna känslan av att vi jobbar tillsammans. För att tekniskt ta en plats hos oss tror vi att du har kunskaper inom något av följande områden: * Microsofts olika server- och klientprodukter * Windows plattform (klient/server) * Microsoft 365 (administration och underhåll) * IT support * Nätverksteknik * IT infrastruktur Dina personliga egenskaper sammanfattas här: *Serviceinriktad - både externt och internt *Framåtsträvande och engagerad *Du tycker om att dela med dig av din sociala sida till kollegor och kunder *Intresserad - av teknik, IT, nyheter, morgondagen och omvärlden *Prestigelös - laget före jaget, vi gör det tillsammans Troligen har du arbetat i en IT-roll innan och är en person som vill utvecklas och bredda ditt kunnande och jobba med att ta fram de bästa lösningarna för våra kunder. Du hanterar det svenska språket väl och har körkort och bil. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
IT-konsult IT-service IT-projekt nätverkstekniker

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Fler jobb från samma arbetsgivare