Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Elkonstruktör till El-Andersson

Ansök nu

Hos oss på El-Andersson får du jobba i en positiv, välkomnande, dynamisk och fartfylld miljö som präglas av tillväxt. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare med lång historik och nöjda kunder. Vi arbetar med den senaste tekniken och satsar på framtidens lösningar. Välkommen till vårt glada gäng!

Din framtida arbetsgivare
El-Andersson är ett familjeägt företag i tredje generationen som har sina rötter i Vessigebro utanför Falkenberg. Vi har nya kontorslokaler nära tågstationen i Falkenberg och tillverkning i Vessigebro. Vi har bred kompetens och hjälper våra kunder med allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Särskilt kända är vi för vår spetskompetens inom installationer, styrskåp och programmering för maskiner samt VA- och processindustri. Allt som vi gör, gör vi med kunden i fokus, och vi är omtyckta för vårt trevliga bemötande och vår höga servicenivå. I dag är vi ca 50 medarbetare och befinner oss i stark tillväxt. Vill du vara med på vår resa? Läs gärna mer om oss på www.el-andersson.se

Vad erbjuder rollen?
El-Andersson växer och vi behöver därför stärka upp vårt konstruktionsteam med en ny tjänst, som innebär elkonstruktion och dokumentationsarbete i våra kundunika projekt. Jobbet är omväxlande och du kommer att få arbeta med olika typer av projekt och uppdrag beroende på våra kunders behov och din kompetens.

Projekten är av varierande storlek och du arbetar självständigt med mindre projekt och i team med de större. Rollen kan innebära externa kontakter, där du deltar i kundmöten tillsammans med projektledare.

Din placering blir i våra nya, fräscha kontorslokaler nära tågstationen i Falkenberg. Här sitter administration, konstruktion och projektledare. På sikt kommer det att finnas möjlighet att delvis arbeta hemifrån.


Vem är du?
Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning, gärna med inriktning mot automation, och några års erfarenhet av elkonstruktion av kretsscheman. Det är en fördel om du har en bakgrund som elektriker och arbetat praktiskt med elinstallationer. Du är van att hantera CAD-program och vi ser gärna att du arbetat i E-plan Electric P8. Du har B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du lösningsorienterad, kreativ och ansvarstagande. Ditt arbetssätt präglas av struktur kombinerat med ett stort kundfokus och engagemang. Du trivs med att ingå i ett team med ett nära samarbete, men har samtidigt förmågan att arbeta självgående mot uppsatta projektmål.


Är detta din perfekta match?
Hos oss på El-Andersson får du jobba i en positiv, välkomnande, dynamisk och fartfylld miljö som präglas av tillväxt. Vi ger dig möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i en trygg och stabil verksamhet som har resurserna och viljan att satsa på framtidens lösningar. Vi är ett glatt och familjärt gäng med korta beslutsvägar och god sammanhållning. Som arbetsgivare strävar vi efter att vara öppna och lyhörda för våra medarbetare. Vi erbjuder självklart möjlighet till kompetensutveckling och olika typer av personalförmåner, bland annat friskvård.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos El-Andersson.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-10-15. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Maria Skärström på maria@effektiv.se.

Sökord
elkonstruktion, elingenjör, automation, EPLAN Electric P8

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos El-Andersson.

Fler från samma arbetsgivare