Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Ekonomiansvarig till PB Bygg

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du ta ett helhetsansvar inom ekonomi i en trygg och stabil koncern som ser positivt på framtiden? Vår drivkraft är att stärka vår kompetens och utvecklas med långsiktighet och hållbarhet i fokus. Hos oss får du möjlighet att växa med rollen och vara med om en spännande resa framåt! Välkommen till oss!

Din framtida arbetsgivare
Vi på PB Bygg i Falkenberg är byggföretaget med de stora möjligheterna! Vi är ett nytänkande företag med driftig, flexibel och positiv personal med många års erfarenhet inom branschen. Företaget bildades 1999 av Peter Fritiofsson och har idag ca 35 anställda. PB Bygg har sitt säte i Falkenberg men är verksamma i hela Västsverige.

Vi bygger bostäder, kommersiella fastigheter, och har även gedigen erfarenhet av renoveringsarbeten, om- och tillbyggnationer. Vi är ISO-certifierade och sätter säkerhet, enkelhet och kundnöjdhet i första rummet. De tjänster vi erbjuder kännetecknas av god och rätt kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg av våra medarbetare och deras arbetsmiljö. Läs gärna mer om oss på pbbygg.com


Vad erbjuder rollen?
Som Ekonomiansvarig på PB Bygg kommer du att ha ett helhetsansvar för ekonomin för ett tiotal bolag i vår koncern. Det innebär att du arbetar brett med allt ifrån löpande redovisning till årsbokslut. Rollens innehåll kan till viss del formas efter din erfarenhet, eftersom du kommer att arbeta i nära samarbete med vår revisionsbyrå HGM Revision AB.

Jobbet är väldigt omväxlande och innebär bland annat:
* Löpande redovisning
* Fakturering
* Avstämningar
* Tertial- och årsbokslut
* Kontakt med bank, myndigheter och försäkringsbolag
* Lönehantering

Vi är ett företag som strävar efter utveckling och kompetenshöjning och du blir en viktig del av ett familjärt team som arbetar nära varandra. Det finns goda möjligheter att bygga på rollen med övriga administrativa uppgifter inom t ex HR. Omfattningen är därför flexibel på 75-100 %, beroende på dina önskemål.

Din placering är på vårt kontor i Falkenberg och på sikt kommer det att finnas möjlighet att arbeta hemifrån någon dag/vecka.


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi alternativt motsvarande praktisk erfarenhet, gärna som redovisningskonsult. Du behöver ha någon tidigare erfarenhet av koncernredovisning. Det är meriterande om du arbetat med lönehantering. Det är också en fördel om du har erfarenhet av redovisningsregler inom byggbranschen, men det viktigaste är att du har en vilja att lära dig.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och en god datorvana. Hos oss kommer du att arbeta i Visma, Infobric och Capego.

Som person är du en jordnära lagspelare med ett högt engagemang och en flexibel inställning. Du är noggrann, ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt. Du har hög integritet och uppskattar en rak kommunikation. För oss är det väldigt viktigt att du är redo för ett långsiktigt åtagande och har en vilja att utvecklas med oss.


Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig en nyckelroll med helhetsansvar på ett tryggt och stabilt företag som ser positivt på framtiden. Du blir en del av ett gott gäng som trivs och har roligt tillsammans. Vår drivkraft är att stärka vår kompetens och utvecklas med långsiktighet och hållbarhet i fokus. Vi vill gärna se dig växa och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos PB Bygg.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2024-03-06. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Maria Skärström på maria@effektiv.se.

Sökord
Ekonomiansvarig, redovisningsekonom, redovisningskonsult, bokslut, koncernredovisning, lönehantering, Visma, Infobric, Capego

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 mars 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos PB Bygg.