Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Administratör till El-Andersson

Ansök nu

Har du koll på siffror och gillar att jobba med service? Är du dessutom en fena på enklare IT-support? Vi växer och söker därför dig som vill ha ett omväxlande jobb inom administration. Vi är ett stabilt och familjärt företag med korta beslutsvägar. Välkommen till vårt glada gäng!

Din framtida arbetsgivare
El-Andersson är ett familjeägt företag i tredje generationen som har sina rötter i Vessigebro utanför Falkenberg. Vi har nya kontorslokaler nära tågstationen i Falkenberg och tillverkning i Vessigebro. Vi har bred kompetens och hjälper våra kunder med allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Särskilt kända är vi för vår spetskompetens inom installationer, styrskåp och programmering för maskiner samt VA- och processindustri. Allt som vi gör, gör vi med kunden i fokus, och vi är omtyckta för vårt trevliga bemötande och vår höga servicenivå. I dag är vi ca 50 medarbetare och befinner oss i stark tillväxt. Vill du vara med på vår resa? Läs gärna mer om oss på www.el-andersson.se

Vad erbjuder rollen?
El-Andersson växer och vi behöver stärka upp vårt administrativa team med en ny tjänst. Du kommer att supporta oss inom ekonomi- och HR-administration, svara i telefon och även hjälpa till med användarstöd i våra interna system och program.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Inläsning av leverantörsfakturor, konteringar, reskontror, lägga upp ordernummer, fakturering
* Internsupport inom data och telefoni, programuppdateringar
* Kundtjänst, svara i telefon och på mejl
* Inköp av kontorsmaterial, mobiltelefoner etc
* HR-administration t ex boka utbildningar, uppdatera dokument och listor, rapportering i system
* Backup inom löneadministration

Din placering blir i våra nya, fräscha kontorslokaler nära tågstationen i Falkenberg. Här sitter administration, konstruktion och projektledare.


Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning, minst på gymnasienivå, och några års erfarenhet av en liknande roll. Det är meriterande om du arbetat med ekonomi och löneadministration i ett mindre bolag. Du har god IT-vana, erfarenhet av affärssystem och goda kunskaper i MS Office 365 och Sharepoint. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Som person är du positiv, engagerad och serviceinriktad. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och har lätt för logiskt tänkande. För att trivas hos oss behöver du också vara lösningsorienterad, självgående och flexibel. Du uppskattar en rak kommunikation och ett varierande arbete där du får ta egna initiativ och rycka in där du behövs.


Är detta din perfekta match?
El-Andersson är ett stabilt, välrenommerat företag med lång historik och hög kundnöjdhet. Vi är ett glatt och familjärt gäng med korta beslutsvägar och god sammanhållning. Som arbetsgivare strävar vi efter att vara öppna och lyhörda för våra medarbetare. Vi arbetar den senaste tekniken och satsar på framtidens lösningar. Som en del av det lokala näringslivet tar vi gärna emot praktikanter och engagerar oss i utbildningar.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos El-Andersson.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-10-01. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Maria Skärström på maria@effektiv.se.Sökord
Administration, ekonomiassistent, löneadministration, reskontra, HR-administration, kundtjänst, MS Office 365, Sharepoint

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos El-Andersson.

Fler från samma arbetsgivare