Butikschef

Butikschef

Butiksansvarig till Interjakt, Wildmark Ullared

Interjakt är en av Sveriges största jaktkedjor. Vi befinner oss i ett expansivt skede och har idag 82 Butiker i Sverige, Norge och Finland.

Interjakt i Ullared söker nu en Butiksansvarig. Tjänsten är på heltid och rapporterar direkt till företagets ägare.

I rollen som Butiksansvarig spelar du en viktig roll för att ge våra kunder ett professionellt, personligt och inbjudande bemötande. Du ansvarar att butiken är attraktiv och säljande och att kunderna är nöjda. Du skapar en positiv anda och vägleder dina medarbetare till att uppnå uppsatta mål. Som Butiksansvarig har du det övergripande ansvaret för butikens rutiner.

Vi söker dig som har goda produktkunskaper och ett genuint intresse gällande jakt, jaktsortiment och därmed förståelse för de produktbehov som våra kunder har. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och försäljning. Meriterande om du tidigare har jobbat med detaljhandel, gärna med goda kunskaper i modern butiksdrift. Vi ser gärna att du har ett starkt intresse i sälj, kundkontakt, kunskap och service.

Som person är du en naturlig ledare och trivs i rollen att utveckla dina medarbetare. Stark drivkraft med ett utpräglat affärsmannaskap, engagerad och noggrann. Du är teamorienterad och har en positiv framtoning och jobbar aktivt på golvet med dina kollegor. Har en mycket god förmåga att kommunicera internt och externt. Brinner för att jobba med försäljning och att alltid ge kunderna den bästa servicen.

PDF för utskrift

Frågor om tjänsten besvaras av Owe Selin 070 536 70 75

Vänligen skicka din ansökan till: owe.s@interjakt.com
Mer info
Kontaktperson Owe Selin
Telefon 070 536 70 75
Email Mejla Owe Selin
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wildmarkullared.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)