Biltvättare till TradingSolutions Remarketing Center

Biltvättare till TradingSolutions Remarketing Center

TradingSolutions erbjuder digitala bilförsäljningstjänster för leasingbolag & företag med bilparker. Vi tar hand om avyttringen av företagens leasingbilar!

TradingSolutions är idag Sveriges mest expansiva leverantör av remarketingtjänster. Vi erbjuder företag och leasingbolag en kundanpassad försäljningstjänst med fokus på högsta försäljningspris, korta ledtider samt högsta kundnytta. Våra kunder är banker, finansbolag och vagnparkskunder i hela Sverige.

Till vår anläggning i Falkenberg söker vi nu:

Biltvättare till TradingSolutions Remarketing Center

Arbetet som biltvättare innebär att du tillsammans med kollegorna har ansvar för att inkomna bilar rengörs utvändigt och invändigt. Bilarna färdigställs inför inspektionen som utförs av våra biltestare.

TradingSolutions har vuxit kraftigt de senaste åren och vid vårt Remarketing Center i Falkenberg behöver vi anställa ytterligare en person till vårt team som biltvättare.

Vid vår anläggning hanterar vi varje år tusentals bilar av alla fabrikat som tvättas, inspekteras, fotograferas och provkörs inför försäljning via våra dagliga Internetauktioner.

Då vi har ett stort inflöde med bilar dagligen är det viktigt att du är effektiv och noggrann. Du skall kunna hantera olika typer av bilar och prioritera rätt för att hantera flödet effektivt. I arbetet ingår även att tillsammans med övriga medarbetare planera och ta ansvar för i vilken ordning bilarna skall färdigställas. Du är en lagspelare som kan arbeta både enskilt och i grupp.

Du förstår att goda resultat och arbetsglädje endast uppnås genom samarbete och en förståelse för helheten. I den här rollen är ett bra samarbete och koordinering med våra biltestare av största vikt.

Tjänsten kräver att du är noggrann och effektiv samt att du tidvis kan arbeta under hög arbetsbelastning. Arbetet utförs vid vår anläggning som ligger i Falkenberg. Du rapporterar till vår platschef som även är ansvarig för bilinspektionerna.

Du är...

Det krävs ingen bilerfarenhet från tidigare utan för att lyckas i rollen ser vi att du är:
  • Noggrann men effektiv
  • Ansvarstagande
  • Drivande
  • Positivt tänkande
  • Samarbetsvillig
Körkort, minst klass B, är ett krav. Du både pratar och skriver flytande svenska.

Rollen som Biltvättare är på heltid med arbetsplatsen vid anläggningen i Falkenberg.

Vi erbjuder...
  • En omväxlande och utvecklande roll i ett företag med stark tillväxt och med en kultur som präglas av framåtanda och tillväxt.
  • Goda möjligheter till vidareutveckling och ansvar för rätt person.
  • Ett stabilt och seriöst företag med en mycket positiv utveckling och bra marknadsposition i branschen.
  • Konkurrenskraftiga villkor.
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Anders Ribbfjärd på telefon: 070-7146255 eller via e-post: andersribbfjard@gmail.com Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast via e-post: andersribbfjard@gmail.com.
Mer info
Kontaktperson Anders Ribbfjärd
Telefon 070-7146255
Email Mejla Anders Ribbfjärd
Område Falkenberg
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tradingsolutions.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2002 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till bilåterförsäljare i Sverige och Europa. TradingSolutions har på kort tid blivit en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen. Under 2020 kommer vi att ha fått förtroendet att sälja över 15 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige, Men vårt varumärke är fortfarande relativt okänt - och det mesta ännu ogjort!