Skoda-säljare till Toveks Bil i Falkenberg

Skoda-säljare till Toveks Bil i Falkenberg

Vi söker nu en driven säljare till vår anläggning i Falkenberg. Du kommer att jobba med försäljning av nya och begagnade Skoda-bilar.

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen - och vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med.

Arbetsuppgifter

Din arbetsdag kantas av olika arbetsuppgifter som alla leder mot samma mål - fler nöjda kunder och fler sålda bilar. Du kommer att träffa våra kunder i bilhallen, ha kontakt med de via telefon och aktivt arbeta med att hjälpa de till deras nästa bilaffär. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är att följa upp offerter, arbeta proaktivt med varma och kalla leads, ta emot och värdera inbyten, hålla en hög standard i vår bilhall, hantera provkörningar samt sköta leverans av sålda bilar. Du kommer också att vara delaktig i olika säljaktiviteter och kampanjer.

För att lyckas i rollen som säljare hos oss tror vi framförallt att du har ett inre driv och högt fokus på din uppgift. Du kan tidigare ha jobbat med försäljning eller på annat sätt jobbat mot högt uppsatta mål, kanske inom idrott eller utbildning. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av bilförsäljning, men inget måste. Som säljare behöver du vara som en kameleont, bra på att ta folk men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Vi erbjuder dig:
  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken.
  • Ett självständigt arbete i ett spännande, expansivt och framgångsrikt företag.
  • Tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt provision

Omfattning: Heltid. 6 mån provanställning

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.