Svetsare/Montör till Timars

Om jobbet

Vill du vara en del i vår framgångsanda?

Timars är inne i ett expansivt skede och behöver utöka personalstyrkan med ytterligare två medarbetare. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på Timars med placering i Falkenberg.

Dina arbetsuppgifter:
Båda tjänsterna innebär plåtbearbetning och svetsning och du kommer att tillverka produkter från ritning till färdig produkt. Den ena tjänsten innebär svetsning i rostfritt material i metoderna
135 och 141 och den andra tjänsten innebär plåtbearbetning och svetsning i svart material i metoderna 135, 136 och 138.

Tjänsterna är mycket omväxlande och du får möjlighet att arbeta med nya produkter och självständigt lösa uppgifter. Den mesta tiden arbetar du i vår verkstad, men ibland händer det att du får följa med ut till våra kunder i närområdet. Vi har en avdelning för påbyggnad av lastbilar där vi också kan behöva din hjälp.

Din profil:
Vi söker dig som har någon form av utbildning inom verkstadsteknik, men det viktigaste är att du har bred erfarenhet av svetsning sedan tidigare och god ritningsförståelse. Om du saknar några licenser finns det möjlighet att avlägga dem hos oss. Likaså erbjuder vi dig möjligheter att ta truck- och traverskort och certifikat i heta arbeten.

Eftersom du kommer att arbeta en del ute hos våra kunder behöver du ha B-körkort och goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har ett intresse för maskiner och fordon och till exempel har erfarenhet av att meka med bilar sedan tidigare.

Som person är du öppen och du trivs med att ha kontakt med kunder. Du är en kreativ person som tycker det är roligt att klura ut lösningar på problem. Du trivs med ett omväxlande arbete där du får frihet under ansvar. Du har förmåga att arbeta självständigt, men du trivs också med att vara en del av ett team.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett gediget och stabilt företag med gamla anor. Hos oss får du arbeta med nya produkter i ett glatt gäng med positiv, familjär anda. Vi har en modern anläggning med god arbetsmiljö, nya personalutrymmen och nyrenoverat kök. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med marknadsmässig lön och generösa förmåner.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på telefon 0723-96 52 24.

Omfattning:
Heltid. Tillsvidareanställning hos Timars Svets & Smide AB. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2017-11-05.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

Timars tillverkar och säljer globalt egna starka varumärken inom bland annat containerhanterings- och fiskprocessutrustning samt tar även fram kundapplicerade logistiklösningar för såväl industrin som försvaret. Vår styrka hämtar vi ur våra 30 kunniga och erfarna medarbetare som tillsammans bidrar i framtagningen av nya kvalitativa lösningar för våra kunder. Timars omsätter idag 50 MSEK och med mer än 30% på export är vi ett dynamiskt företag.