Lagersäljare XL-Bygg Falkenberg

Lagersäljare XL-Bygg Falkenberg

Brinner du för lagerarbete och kundservice? Nu söker vi en serviceinriktad och ordningsam lagersäljare till XL Bygg Falkenberg.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra företags- & privatkunder som besöker anläggningen och lagret och ger den bästa möjliga service.

Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på vår brädgård med att betjäna kunder, lagerplock, påfyllning av lagerartiklar samt att lasta och lossa gods från lastbilar.

Du och övriga kollegor på lagret arbetar tillsammans som ett team men arbetet är samtidigt självständigt där det krävs att du tar egna initiativ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med mycket kundkontakt. Som person är du serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du är självständig, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har B-körkort och även gärna truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Det viktigaste är att du är serviceinriktad med målsättningen att ge alla kunder hos oss en bra upplevelse.

Tillträde: Omgående

Tjänstegrad: 100%

Om företaget

XL-Bygg Falkenberg är ett fristående företag i XL-Bygg familjen och är en del av Mestergruppen Sverige AB.

Vårt breda utbud, vår lokala förankring och stora kunskap är kärnan i vår verksamhet och vår försäljning riktar sig mot proffs och medvetna konsumenter

Mestergruppen Sverige AB är Skandinaviens största aktör inom byggvaruhandel och består av bygghandelskedjorna XL-BYGG, BOLIST och Järnia.

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, andreas@recruitmore.se
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (21 dagar kvar)