Robur Safe AB söker Konstruktör (mekanik)

Robur Safe AB söker Konstruktör (mekanik)

Då vi befinner oss i ett expansivt skede söker vi nu ytterligare en Konstruktör. Tjänsten innebär att du kommer att medverka till att ta fram nya produkter och vidareutveckla/kundanpassa befintliga produkter. Tjänsten innebär också att hantera tekniska uppgifter inom kundsupport och leverantörsutveckling. Placering i Slöinge utanför Falkenberg.
Du kommer att få en god vägledning och stöd av erfarna utvecklare på vår Teknikavdelning. Vårt utvecklingsverktyg är Solid Edge.
Vi tror att du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Då arbetet till stor del sker i grupp ser vi även att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga.
Du kommer att besöka och kontinuerligt ha diskussioner med kunder och leverantörer, både i Sverige och utomlands, och därför är det viktigt att du har affärskänsla.

Kompetensprofil
Vi tror du har en teknisk eftergymnasial utbildning.
  • Vana från 3D-konstruktionsverktyg och Officepaketet.
  • Du är flytande i engelska, i både tal och skrift.
  • Du är självgående och pålitlig.
  • Körkort B
Vi erbjuder ett utmanande och intressant jobb inom ett brett teknikområde i ett välrenommerat och dynamiskt företag med korta beslutsvägar.
Både erfarna och nyexaminerade konstruktörer är välkomna att söka. Start enligt överenskommelse.
Mer info
Telefon 0346260260
Email Mejla Robur Safe AB
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.robursafe.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Robur Safe är ett ledande säkerhetsföretag som utvecklar, marknadsför och tillverkar säkerhetsprodukter. Våra produkter är bl.a. Bankfack, elektroniska styrsystem, bankvalv, säkerhetsskåp, högsäkerhetslås mm. Vår marknad är i huvudsak i Europa. Robur är ett familjeföretag som har verkat i 50 år. Du kan läsa mer om oss på robursafe.se