Montör till attraktivt industriföretag

Montör till attraktivt industriföretag

Vi söker nu en montörer till vår attraktiva kund i Falkenberg. Är du en lagspelare och trivs i roller som kan vara såväl kommunikativt som administrativt? Söker du en tjänst där du får utlopp för din praktiska ådra? Då har vi en tjänst för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse en montör till vår kund i Falkenberg. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Tjänsten kommer att vara en timanställning under terminerna som övergår till heltid under sommaren.

Omfattning:

Heltid, tillsvidare.

2-skift

Dina arbetsuppgifter

Här välkomnas du till en ljus och öppen produktionsmiljö i utkanten av Falkenberg. På arbetsplatsen jobbar idag arbetar cirka 100 personer och du kommer få en upplärning i början av din tjänst.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

Leverera rätt kvalitet genom att arbeta enligt ledningssystemet, följa instruktioner och göra kontroller enligt kontroll/styrplan. Arbeta effektivt genom att lägga upp arbetet på ett bra sätt, kommunicera med medarbetare och utnyttja arbetstiden väl. Utföra dagligt förebyggande underhåll på sin produktionsutrustning samt rapportera service/underhållsbehov till UH-avdelningen via loggböcker eller UH-system. Ansvara för informationsöverföring till medarbetare, grupp/skiftledare och operatörer på övriga skift. Delta i avdelningens förbättringsarbete genom att föreslå och delta i införande av förbättringar. Bidra till korrekta lagersaldon och information i C5 genom korrekt rapportering, spärra avvikande material och rapportera in spill och kassation.

Kvalifikationer

Här behöver du:

Utbildning/erfarenhet inom industri.

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har en teknisk bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du en förmågan att kunna arbeta självständigt men även i grupp - du trivs i båda situationerna. Vidare tror vi att du förstår vikten av säkerhet och håller dig till de riktlinjer du ställs inför. Är du dessutom en person som sprider energi och skapar en bra gruppkänsla kommer du att bli en uppskattad kollega.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista dag att ansöka är 2018-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Menninge
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.