Extrajobb som truckförare

Extrajobb som truckförare

Vi söker nu konsulter för extrajobb till vår attraktiva kund i Falkenberg. Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Har du truckkort samt god svenska i såväl tal som skrift? Är du på jakt efter ett omväxlande extrajobb i industrimiljö? Då har vi en tjänst för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, truckförare till vår attraktiva kund i utkanten av Falkenberg. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Uppdraget startar enligt överenskommelse.

Eftersom vi söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %.

Arbetsbeskrivning

Här välkomnas du till en ljus och öppen produktionsmiljö i utkanten av Falkenberg. Hit kan du ta dig med kollektivtrafik men det är fördelaktigt med bil då kollektivtrafiken inte är så frekvent. På arbetsplatsen idag arbetar cirka 100 personer och du kommer få en gedigen upplärning i början av din tjänst.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Truckkörning.
  • Hålla god ordning och reda inom sitt område/arbetsplats
  • Leverera rätt kvalitet genom att arbeta enligt ledningssystemet, följa instruktioner, göra kontroller enligt kontroll/styrplan och vara uppmärksam
  • Arbeta effektivt genom att lägga upp arbetet på ett bra sätt, kommunicera med medarbetare och utnyttja arbetstiden väl
  • Utföra dagligt förebyggande underhåll på sin produktionsutrustning samt rapportera service/underhållsbehov till UH-avdelningen via loggböcker eller UH-system
  • Ansvara för informationsöverföring till medarbetare, grupp/skiftledare och operatörer på övriga skift
  • Delta i avdelningens förbättringsarbete genom att föreslå och delta i införande av förbättringar
  • Bidra till korrekta lagersaldon och information i C5 genom korrekt rapportering, spärra avvikande material och rapportera in spill och kassation
Kvalifikationer

Här behöver du:
  • God svenska i såväl tal som skrift.
  • Truckkort B1, B2 och B3.
Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt om du har fler truckkort än B1-3.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
robin.redlund|
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.