Extra jobb inom industri under sommaren och framåt

Extra jobb inom industri under sommaren och framåt

Studerar du och söker extra jobb under sommaren och framåt under hösten? Skulle du dessutom beskriva dig som noggrann, flexibel och intresserad av att jobba inom produktion? Då har vi nästa uppdrag för dig! Just nu söker Randstad duktiga industriarbetare för uppdrag i Falkenberg.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Falkenberg

Omfattning:
Extra

Arbetsbeskrivning

Du ska vara van att hålla ett högt tempo och har inga problem att jobba med repetitiva arbetsuppgifter. Förutom detta är det viktigt att vara flexibel och kunna hoppa in och arbeta på obekväma arbetstider så som helg, kvällar och nätter. Att du är punktlig, noggrann och positiv är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2017-04-14. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Elin Lundén
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.