Senior .Net Utvecklare

Senior .Net Utvecklare

Senior .net utvecklare
Falkenberg

"Building the future"

Som utvecklare på Randek får du jobba i ett dynamiskt bolag där du får vara med och driva egna projekt med nära tillgång till slutprodukterna i huset. Randek är ett världsledande företag som utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system för prefabricerad hustillverkning.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att arbeta med vidareutveckling av befintliga system och skräddarsy lösningar och arkitektur utifrån kundens behov. Du kommer vara med att utveckla och ta fram nya HMI (human machine interfaces) för Randeks maskiner. Du kommer att ingå i automationsgruppen som består av automationsingenjörer och mjukvaruutvecklare. Det är möjligt att utgå från Göteborg några dagar i veckan.

"Jag är väldigt positiv till att arbeta på Randek. De är världsledande inom träindustrin och vi utvecklar våra egna produkter där man alltid försöker vara i framkant. Det finns stora möjligheter att få vara med och påverka själv, vilket är otroligt utvecklande och roligt. Ansvarsfriheten är stor och man är betrodd i det man gör. Randek satsar på sin personal med utbildningar och vi är ett tight team som har kul på jobbet. Vi sitter i fräscha lokaler där allt finns i huset. "
-Albert Gustavsson, Software developer

Dina kvalifikationer
  • Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik och utveckling
  • Minst 5 år erfarenhet av att arbeta med .NET
  • Goda kunskaper inom C# och Legacy VB .net
  • Kunskaper inom MS SQL. Och Azure Devops är meriterande
  • Positivt om du har drivit egna utvecklingsprojekt
  • Du har en relevant högskoleutbildning
  • Flytande engelska i tal och skrift
Som utvecklare kommer du att arbeta nära gruppen där alla hjälper till och samarbetar. Du drivs av att föra utvecklingen framåt och där du har möjlighet att påverka. Du är social och noggrann och trivs med interna och externa kontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat med maskiner eller mot tillverkningsindustrin.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Om Randek
Randek utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system ämnat för prefabricerad hustillverkning. Produktsortimentet består av: kapsågar, vägg-, golv-, och taklinjer, takstolssystem, vändbord och specialmaskiner. Automationsgraden sträcker sig från helautomatisk till manuell. Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet och startade i nära samarbete med de första prefabricerande hustillverkarna. Idag använder ledande hustillverkare i 36 länder Randeks maskiner och system.

Sökord: .net utvecklare, mjukvaruutvecklare, utvecklare, system engineer, system developer, developer, HMI, C#
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 18 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.