Teknisk säljare - pexymek ab - falkenberg

Teknisk säljare - pexymek ab - falkenberg

Vill du vara med och nyutveckla vårt affärsmässiga fokus?

Är du tekniskt intresserad och gillar mötet med människan?

-DÅ HAR VI JOBBET FÖR DIG!

I rollen som Teknisk Säljare på Pexymek AB får du en fantastisk möjlighet att vara med att utveckla en ny roll och hitta nya vägar för våra försäljningsinsatser. Du riktar dig mot nya och befintliga kunder där det finns stor potential att växa ytterligare, nykundsbearbetning blir en viktig del av din vardag.

Du tar ett övergripande ansvar för dina affärer och arbetar proaktivt mot kund i syfte att utveckla nya framgångsrika relationer och bibehålla de som redan finns. Utifrån kundernas önskemål utvecklar du våran befintliga produktflora. Till din hjälp i säljprocessen har du tillgång till vårt tekniska team ute i produktion, men du själv ansvarar för kund från möte till order.

Majoriteten av våra kunderna är placerade i Sverige men en viss kundbearbetning kommer att ske runt om i Skandinavien, vi räknar med att du är ute hos kund några dagar i veckan. Beroende på din bakgrund, kompetens och personlighet kommer du få goda möjligheter att påverka tjänstens långsiktiga karaktär.

Vi välkomnar dig till en spännande och utvecklande tjänst där du tillsammans med vårat Team hittar marknadens växande behov!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som i första hand har en teknisk bakgrund och erfarenhet från affärsrelationer inom B2B i tillverkande industrin. Ditt arbetssätt präglas av att du är målinriktad, lösningsfokuserad och självmotiverad. Med engagemang, lyhördhet och teknisk förståelse vinner du kundernas förtroende. Du drivs också av att skapa och utveckla långsiktiga relationer.

Dina arbetsuppgifter:
  • Besöka kunder och göra behovsanalyser.
  • Skapa offerter och lösningar utifrån kundernas önskemål.
  • Presentera offerter för kund.
  • Skapa, bibehålla och utveckla relationer med nya och befintliga kunder samt öka vår närvaro ute på marknaden.
  • Svara på kundförfrågningar.
  • Utveckla befintlig produktflora.
VARFÖR PEXYMEK?

Du kommer att få arbeta i ett familjärt bolag med mycket frihet och en spännande resa framåt i att utveckla Pexymeks egna produkter.

DÄR KUNDEN ÄR- DÄR ÄR DU, vilket innebär att du spenderar en del av din arbetstid på plats hos kund. Resterande del utgår du från kontoret i Falkenberg.

ÄR DU VÅR NÄSTA KOLLEGA?

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Falkenberg.

OMFATTNING: Heltid, 100%

LÖN: Månadslön

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Pexymek AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Theresia Andersson 0735-301218. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag .

Vi jobbar med löpande urval.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pexymek AB är i grunden ett familjeföretag som startade 1969 i Vessigebro och är idag en av Sveriges äldsta producenter av fäst- och elmaterial. Pexymek AB är beläget på Smedjeholmens industriområde i Falkenberg och levererar framför allt kabelskydd, klammer, antennfästen och kallmanglar. Bolaget omsätter årligen cirka 46 MSEK och är 18st anställda. Pexymek AB ägs av Seafire AB (publ) som är noterade på Nasdaq First North Growth Market.

Läs mer på vår hemsida Pexymek