Lagermedarbetare till producerande företag i Ätran

Lagermedarbetare till producerande företag i Ätran

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en serviceminded lagermedarbetare till ett mycket trevligt producerande företag i Ätran. Arbetet innebär en stor del truckkörning men det krävs också att man är en serviceinriktad teamplayer som kan försörja övriga avdelningar med material. Innehållet i arbetet innebär stor variation med specialanpassade lösningar och företaget är marknadsledande inom sitt område. Du erbjuds ett långsiktigt arbete i ett trevligt företag som avsätter tid för dig som är nyanställd.

Utbildning
Gymnasial utbildning med teknisk/praktisk inriktning,

Erfarenhet
Du har erfarenhet från lager och logistik, gärna från en producerande verksamhet. Du tycker om att arbeta i team, men kan samtidigt ta ansvar för att arbetet blir gjort. Du är en duktig truckförare och har erfarenhet av att köra motviktstruck. Har Du intresse av och är tekniskt kunnig ser vi det som ett stort plus och kanske har du även ett genuint intresse för fordonsindustrin? Ja, då är detta platsen för dig!

Körkort och truckkort är ett krav för tjänsten.

Personliga kvalifikationer
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en ansvarskännande och noggrann person med god samarbetsförmåga. Service ska vara en självklarhet för dig! Det är bra om du är tekniskt intresserad och sätter ett stort värde i att leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt. Du har en god datorvana samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor besvaras av konsultchef Nina Kapsimalis på Palm & Partners 0768-654699, nina.kapsimalis@palmpartners.se.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med god möjlighet till fastanställning hos vår kund.
Mer info
Kontaktperson Nina Kapsimalis
Telefon 0768-654699
Område Falkenberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.