Lagermedarbetare sökes till E-handelskund

Lagermedarbetare sökes till E-handelskund

Ingress om kunden
För kunds räkning söker vi fler medarbetare till ett E-handelslager i Falkenberg
Vår kund är en ledande aktör inom mode på nätet för mode-och skönhetsmedvetna tjejer/killar. Med över 700 olika varumärken, inspirerar de ständigt inom de senaste trenderna.

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning

Du varuplockar och paketerar kundens beställda ordrar. Till din hjälp har du modern utrustning. Arbetet innebär också varupåfyllning och varusortering

Utbildning
Genomförd gymnasieutbildning

Erfarenhet
Har du jobbat på lager, eller i butik innan så är det meriterand, men inget krav. Din personlighet och vilja att jobba som ambassadör för oss hos kund väger tungt!

Personliga kvalifikationer
Vi vet att du förstår vikten av god service! Att vara noggrann och stresstålig är två egenskaper som du kommer att ha god nytta av i det dagliga arbetet.
Du jobbar lika bra i team, som på egenhand då din arbetsdag består av båda delarna. Du bör ha en god grundfysik, och ha lätt för att kunna kommunicera i tal och skrift.
Arbetet är 2-4 dagar/veckan, så studier på deltid minst 50% eller distans alt deltidsarbete är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Är du sugen på att bli en del av vårt härliga team?
Varmt välkommen med din ansökan, Rekrytering sker löpande

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Tillvidare
Mer info
Kontaktperson Sandra Lindulf
Telefon 0733898799
Område Falkenberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.