Automationstekniker sökes till System Hall

Automationstekniker sökes till System Hall

System Hall AB säljer och utvecklar egna produkter i form av kompletta maskinerlinjer till våra kunder i framförallt Norden och Europa. 2018 omsatte vi 89 miljoner och är 21 anställda. System Hall är en liten, effektiv organisation som levererar anläggningar med hög tekniknivå. Vår kompetenta, entusiastiska och envisa personal skall få våra kunder att känna största förtroende för oss.

Palm & Partners rekryterar på uppdrag av System Hall en Automationstekniker. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett innovativt företag med stor tro på framtiden. Du kommer att ingå i en organisation där du har stor chans att påverka och komma med idéer.

Arbetsbeskrivning
Som automationstekniker hos System Hall ansvarar du för driftsättningar i kundens anläggningar samt utvecklar starka arbetsrelationer med kund och de interna supportfunktionerna för att på så sätt skapa långsiktiga och hållbara relationer.

System Hall erbjuder ett utmanande arbete med frihet under ansvar och många intressanta kundkontakter. Dessutom kan vi erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning, arbete i ett kreativt företag samt trevliga arbetskollegor. Tjänsten innebär cirka 100 resdagar/år, primärt i Sverige och Norden men även längre resor förekommer därför är körkort ett krav.

Utbildning
Vi ser gärna att du har en utbildning inom området från universitet/högskola eller en YH-utbildning.
Grundläggande el-lära inom industriell automation är meriterande.

Erfarenhet
Vi tror du har ett par års erfarenhet från en liknande tjänst samt behärskar svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift och har goda IT-kunskaper. Primära styrsystem som System Hall arbetar med är Beckhoff men Siemens och Mitsubishi förekommer.

Personliga kvalifikationer
För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara en bra lagspelare med goda kommunikativa egenskaper och en utpräglad problemlösningsförmåga. Dessutom bör du vara tekniskt intresserad och kundorienterad. Servicenivån och engagemanget till våra kunder utgör grunden för våra fortsatta framgångar. Därför är det även mycket viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och behov samt har en förmåga att översätta dessa i lösningar.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal

Ansökan
Sker via Palm & Partners, urval och intervjuer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.